Åpnere del. 1

Hey!

Jeg har fått forespørsel om å skrive ned mine mest brukte åpnere. Derfor har jeg satt meg ned en time og prøvd å kartlegge de åpnere jeg oftest bruker.

Trommeviiiiiiirvel!

Jeg må ærlig innrømma at jeg har det bare gøy når jeg er ute, så om disse åpnere er tighte som ballongknuter kan jeg ikke garantere… Anyways, jeg har brutt ned noe av det jeg bruker mest, så får dere bruke det dere vil 🙂 Obs: Her kommer mye svada jeg sier for fun ^^

– DU har ikke hilst på meg enda! Kom her. *hilse* / Deg har jeg ikke møtt, du virker interessent ut *hilse*. Her er det greit å ha en transition (noe å følge opp med – å føre samtalen videre på nye temaer)

– Ok, jeg har et ekstremt viktig spørsmål til dere! – følger med et spørsmål som enten bare er svada, eller ikke er viktig i det hele tatt. Eks: Hvorfor svelger folk tyggis? eller; Hvem er brunest av oss to?

– Jeg åpner også med helt random vitser. Rett inn i settet, tar kontroll og ber dem hysje, så forteller min vits. Det er langt fra solid, men kjempegøy 😀 Her er link til en vitseside som i det minste skaper reaksjon. HAHA

– Jeg velger DEG!  (Denne er GULL!) Jeg bruker det også senere i interaksjonen. Du viser at du vet hva du vil ha, og går for det.

– Skal jeg fortelle deg noe hemmelig?

– Er DETTE byens hotteste sted?

– Typisk deg! (Ja, jeg åpner med dette. Gjerne ut av det blå, men også når venninner snakker sammen)

– Dere står her å venter på meg, ja…

– Hvorfor har du ikke hilst enda?

– Hvorfor har du ikke gitt meg lighter enda? <- Put her on the spot.

– Næmmen! Har du stelt deg der, BARE for å flørte med meg?

– Velkommen til *utested*! (this is my house-mindset) trenger dere noe, så spør han sexy, sosiale fyren med altfor mange kjeder. kniis ^^,

– Psst! … PSSST!

Haha! Ok, dette var litt av databasen min. Jeg satt bare å tekte på hva jeg pleier å gjøre. Som sagt, dette er ikke bulletproof. Men husk; en åpner skal ÅPNE. Thats it!  Så er det opp til deg å føre samtalen videre, skape attraction og dra med den peneste, smarteste og kuleste jenta hjem 😉

-ICON

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below