Boost-start på uka!

Halla, pimp!

Wassup?? Her i leiren skjer det mye nå. La oss starte på mandag.

Rett på sak. På mandag startet vi bootcamp for real. Karisma tok 3 av oss ut å day-gamet. Damn, denne mannen har MASSIVE skills! Han går gjennom livet med så stor ease, at det er helt latterlig. Han er en sånn dude som bare kan komme bort til deg å begynne å prate om hva som helst, men alikevel bare “svever” man med inn i hans verden uten at man merker det. Haha! Han har bygget attraction hos meg, hvetfall 😛

Første dagen i bootcampen gikk til daygame med mye gode tips, og et seminar på kvelden. På seminaret gikk Karisma gjennom en del basic pickup-teori. Det var deilig å få det inn med teskje igjen. Repetisjon er viktig!

Fordi jeg er så kul skal jeg gi dere bits and pieces fra mini-seminaret! ..hva hørte jeg? Et -WOO-HOO!! ..?
ok, kult. Here goes.

I og med at det er jeg som skriver dette, kan du ikke holde Karisma "ansvarlig" for informasjonen jeg kommer med.
Dette er mine notater og min tolkning av det han sa. So, with no further ado...

Dette handler hovedsakelig om daygame.

Her er 8 punkter man kan tenke på når man er i felt.

1. Situasjonen

Er det dag? Natt? På gata? I parken? Man må tenke på at når man er ute på dagen så avbryter man folk på en annen måte enn når man er ute på kvelden. På dagen er folk ofte på vei et sted, og de har ting å gjøre, mens på kvelden er folk ut spesielt for å sosialiseres. Dette er en av grunnene til at det er greit, mener jeg, å si unnskyld meg før åpneren.

2. Settet

Er det et single set? to-set? fler-set? Sitter de? Går de? Er de i telefonen? Er det single set, så gå ned i enegi. Bare slapp av og vær komfortabel med deg selv. Vær naturlig. Er det ett fler-set er det viktigere å inkludere ALLE i gruppen. Gi litt mere energi, og vis din entusiasme og engasjement. Hvis du bare inkluderer én, vil resten av gruppa føle det. Dette ønsker du ikke.

3. Approachen/Opener

Hva kan jeg gjøre i denne situasjonen? Situasjonåpnere er mye lettere å føre videre (Overgang) til andre temaer. Hvis du har problemer med å finne situasjonåpnere i farta, så sett mission for deg selv å dra ut 3 dager UTEN å åpne noe, men gå rundt å SE etter situasjonåpnere. Bare tenke; hva kunne jeg gjort her. Hva kunne jeg pratet om i denne situasjonen osv. Ta med deg notatblokk og skriv ned. Tren den muskelen og du vil automatisk bli mer kreativ også. Karisma pleier å gå direkte i dyp rapport. Det vil si at han kan begynne å prate om dype emner og får jenta til å tenke etter ting. Skip kjedelige spørsmål som hvor bor du osv med en gang. Tenk på hvordan du ville pratet med en god kamerat hvis dere bare hadde tatt en tur ut i godværet 🙂 Eks. på Abdel spørsmål (han prater på en veeeldig rolig og filosofisk måte): Vet du, jeg leste en bok i går om å gripe sjangser i livet. Den var så fantastisk herlig! Hva ville du gjort om du visste at en stor meteor hadde truffet jorda om 30 min?.. nei, seriøst 🙂 Hva ville du gjort?  – Ser du hvordan dette er mye mer interessant å prate om enn hvor du bor etc. Selv om det bare er random tema. Flere åpnere her.

4. Overgang

Få henne til å smile, Så lenge hun viser interesse, og føler seg komfortabel kan du prate videre om hva som helst. Er du interessert i henne, så vis det. Det er vel det mest naturlige?

5. Bryte Rapport

Å bryte rapport vil si å “knekke” komforten på en måte. Å erte ho litt, akkurat som du gjør med kammeratene dine. Med dine venner så er du ikke alltid like høflig, men dere kødder sammen om rett og slett har det fett! Gjør dette! Med en gang du går over i en litt mer “playful state”, og leker litt. Ikke tar ting så forferdelig seriøst, så vil begge slappe av litt mer. Eksempler på å bryte rapport: (hun investerer ved å vise interesse) – Jeg bor på frogner, hvor bor du? – (deg) haha, du er sånn frogner-mamma-jente du! Jeg bor i Neverland! Det var det første jeg kom på 😛

6. Reaksjon

Smiler ho? Ler ho? Har ho øyekontakt? Står ho vendt mot deg? Observer hennes reaksjoner. Men ikke overtenk på det.  Følg dine egne lyster, og hun vil følge. Dette vil du få en 6.sans for etterhvert. Men greit å tenke på i begynnelsen. Gå gjerne gjennom sette etterpå inni hodet ditt og husk på hvordan hun reagerte.

7. Bygge tiltrekning

Her kunne jeg brukt for alltid på å skrive alt jeg vet om å bygge tiltrekning. Her vil jeg kun nevne noen få “metoder”. Vær en leder: Vær ledende i ditt kroppsspråk, led henne. Social proof er en stor en: vis at du er en sosial fyr, men mange venner og damer rundt deg. Selvtillit: Selvsikkerhet er veldig attraktivt hos jenter. Positivitet: Vis at du elsker livet ditt. Utfordring: Vis at du ikke er desperat. La henne jobbe for deg. Ha dine egne meninger: Ikke følg hennes meninger hvis du er uenig!

8. Eskalering

Ikke vær redd for å ta ting til neste nivå. Har du lyst til å møte ho senere? Vil du finne på noe med ho nå? Invitere ho på en fest etc. Men se forskjellen på: “Kan jeg få nummeret ditt” og “Vi burde møtes en gang. Se her, ta nummeret mitt/gi meg nummeret ditt”. Ta det som en selvfølge.

Gjennom hele interraksjonen husk kino! (dulte borti, high five, klem ho osv) Dette er viktig fordi det bygger tiltrekning og det vil bli mer naturlig med kroppskontakt senere også.

Aight, hooomie! Keeeeeeep lovin! 😀

-ICON

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below