Derfor trenger du ikke bekymre deg over hva andre sier om deg

Å bekymre seg dag inn og dag ut kan være utrolig slitsomt. Noen ganger har jeg bare lyst til å skrike inn i øret på folk at “DU TRENGER IKKE BEKYMRE DEG HELE TIDEN. DET ORDNER SEG TIL SLUTT!” –  Men man kommer sjeldent langt med å bare si en ‘sannhet’, om personen er overbevist om noe helt annet. Selv om man vet at man ikke burde bekymre seg, så er det lett å gjøre det alikevel.

I fjor sommer ble jeg invitert til å snakke på en konferanse i Praha. Jeg har plukket ut et klipp derfra som omhandler akkurat dette. Forhåpentligvis vil klippet gi deg en liten aha-opplevelse.

<3

Morten

Ps. Husk at bekymring er misbruk av fantasi. Om du tar deg selv i å bekymre, så tenk deg om to ganger, ‘spol tilbake’ tankene dine, og visualiser et glansbilde istedet. 98% av bekymringene dine komme aldri i oppfyllelse uansett, så hvorfor bruke energi på det?

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below