Exclusive Podcast med Karisma! Del. 1

Heya folkens!

Jeg sitter her i Project København og skal snart gjøre meg klar for å dra ut. Planen i kveld er å ta med et par jenter vi møtte i går , og dra dem med på homsebar. Det blir helt sikkert… interessant ;O

Jeg har endelig klart å legge ut den første podcasten til meg og Karisma. Det vil komme flere i løpet av uka (For nå vet jeg hvordan jeg legger de ut)

’till next time

-ICON

PS: Se podcast 2 med Karisma her

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below