Exclusive Podcast med Karisma! Del. 3

Yeeeees, players! Nå er den her! Del tre av min podcast med Karisma! Excited?

Vi prater om de første 5 minuttene du er i et set. Jeg har også avtalt med flere profilerte “playere” i communitiet i Norge at vi skal ha noen intervjuer :). Jeg har fått mye tilbakemelding på at podcasts er bra, så det vil jeg fortsette med. Feedback er jeg forøvrig veldig glad i, så takk til alle dere som kontakter meg på forskjellige foraer. I like!

Jeg sitter fortsatt med litt feber, men humøret er på topp, og jeg kan ikke vente med å surfe inn i 2009! Dette blir føkking awesome! Gleder meg til å poste mine nyttårsforsetter også. Da får jeg alle dere som mine accountables. Og det er MAJOR IMPORTANCE å ha noen som holder deg accountable!

okok, nok svada. Her er det dere har ventet på. Enjoy. Det kommer mer, peeps!

Her ligger linken jeg snakker om i podcasten: Rockstars rolle-post

SMASK!

-ICON

Podcast med Karisma del 1

Podcast med Karisma del 2

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below