FR: Kjendisparty!

Haha! Folkens dette er gøy! Jeg er akkurat kommet hjem sammen med “CaptainRandom” etter en fantastisk kveld! Vi har alle jobbet mye med firma i det siste, og det var deilig å få tatt seg en SKIKKELIG bytur! Masse bilder, video, og underholdende feltrapport følger!

Etter å ha møtt min mor (som til daglig bor på Zanzibar, Tanzania – Ja, Afrika for de som ikke vet :P) var jeg i veldig godt humør!

Planen var ikke å dra ut i det hele tatt. Men da vi var på jobb fortalte min venn, Ilias meg at Nobelspris-kjendisene skulle ha afterparty på Sircus ble jeg fort amped! Det beste med alt er at arrangøren for heile mølapitten kjenner jeg _veldig_ godt! Dette var perfekt tenkte vi 😀 Ikke bare skulle Mira Craig, Jason Mraz, Robyn og sønnen til Diana Ross komme,

men fuckings Jason Mraz, Scarlett Johansen og Pharrell fra N.E.R.D er også med på dansen! Dette blir LEGEND…Wait for it… DAAARY!  Sircus er en av Oslos største utesteder og rommer rundt 2000 festglade folk, men vår arrangør-venn planla å kun slippe inn 500 stk så ikke kjendisene ble tråkket på 😛 Perfekt, da skal vi LETT bli kjent med både Pharrell, Jason og Scarlett! (ja, vi er allerede på fornavn. Her snakker vi sjargong!)

Vi går hjem, og hopper inn i stua som to små barn da de innser at det er noe som heter Julenisse! Jonas har som en av målene sine at han skal møte jenter som er av Scarlett Johansen-kvalitet. Ja, faktisk. Med hun som eksempel. Da vi forteller han våre fantastiske nyheter, setter han på et slesks smil og sier rolig: “Ja, men jeg har jo tenkt en del på henne i det siste, så det er ikke så rart. The Law of Attraction gutter. The Law of Attraction…” Vi er nå 100% sikker på at vi skal møte, ta bilder med, kysse, og ha sex med Scarlett Johansen. Easy…

Vi kansellerer møtet, og alle restens planer for kvelden, og dresser oss opp for parrrdeeey!

Vi er flinke med å holde løfter, og drar derfor innom torsdagens workshop for Oslos mest dedikerte gamere. Her møtte vi masse kule folk som vanlig, og en god venn av meg (samme som var med på FREE HUGS campaign) spurte om jeg ville øve mine coaching-skills på han i fremtiden. Det r fucking amazing! Denne gutten har hatt en stor framgang, og jeg skal BOOSTE den til himmels! Han virker også veldig dedikert. Jeg liker dedikerte mennesker! Om jeg fortsetter å se denne gutten slik jeg ser han idag vil jeg ha han med i firmaet i framtiden! Æ har trua!

Ok, etter the gathering setter vi kursen mot Sircus. På gata er det masse poiliti, og vi blir guided rundt et par sorte-sota-vinduer-bilder. Det er tydelig at viktige mennesker er samlet i Oslo ikveld!

Godhumøret er på topp, og vi skal på kjendisparty:

haha! Good times! Vi var 100% sikker på å komme inn på festen! Dette blir friggin great! Vi steller oss i køen, men blir stoppet av vakten. Vi står ikke på lista.. damn! meeeen, med mitt ultimate mojo, slipper vi selvfølgelig inn. thihi! (ok, takket være våres arragør-venn!) yamann!

Da vi kommer inn spør jeg hun som jobber med å ta imot penger, om hvor mye hun skal ha. Hun svarer at jeg må først ha stempel for å betale.. ehh, okey, så vi går til dørvaktene igjen og får stempel. Når vi kommer tilbake sier ho; åja, dere har betalt, ja… værsågo å gå inn. 3 x 250Kr spart. Kaching!

Alle som jobber der er hyggelige, og staten er på topp som vanlig. Vi prater med alle vi ser, og har det fett! Ettersom vi er litt tidlig ute, og det er (relativt) streng liste, er et ikke kommet så mange. Men alikevel er vi all over the place og hilser og flørter, danser og kuker. Før vi vet ordet av det er det nesten fullt.

Det var så utrolig gøy å se Jonas. Den mannen har forandret seg så mye på den tiden jeg har kjent han. Han kjørte den klubben som den skulle vært hans. Det var skjeldent jeg ikke så han i et sett med et stort glis om munnen!

“Jonas Transformation!”

hahaha, fantastisk!

 

I  Bakhodet ser jeg hele tiden etter kjendiser jeg kan befriende. Klokka blir 01:00. Klokka blir 02:00 og klokka blir 02:30. Ingen kjendiser dukker opp. Men vent! JO! Wohoo! Er det ikke SELVESTE Christian fra A1?? Haha! Ja, han var der. Jeg må ærlig innrømme at Christian fra boyband-gruppen A1 ikke kompentserte stort for Scarlett og Pharrell. MEN alikevel tok jeg et fantastisk bilde av han! Hvis du ser VELDIG nøye på følgende foto, så ser du to øyne i tåken. Hvem sine øyne er det? ..åjoda! Det er nok selveste Christian selv! wohoo! ..haha!

Jeg så også sønnen til Diana Ross der. Han er visst kjent, selv om ingen vet hvem han er 😛

Jeg tar med meg en liten brunette, men hun er rar og full, så jeg lar ho ta taxy hjem. Meg og CaptaiRandom derimot er ikke rare eller fulle, men tar også veien hjem etter er morsom kveld. En kveld som skulle vært fyllt med kjendiser i nord, sør, øst og vest, men endte med masse damer, klinings,  et par veldig høye homo-designere og en stakkar vakker blondine som ikke fikk lov å bli med Jonas hjem.^^,

Kom dere ut. Lag eventyr og nyt livet!

-ICON

 

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below