Fra Køben With Love!

Wow! Nå er jeg helt kake! Les videre så skjønner du hvorfor…

I det siste har jeg vært i hjembyen min, Sandefjord. Jeg merket på søndag at jeg begynte å bli litt syk, men ville fortsatt til København på julebord med gutta og jentene i SpeedUpLife på mandag. Jeg hadde også et viktig møte med sjefa for modellfirmaet i Danmark for å lære om hvordan sette det igang i Norge. Blir GULL!

Vi dro nedover søndag kveld, og var framme tidlig mandag. De fleste er der, og jeg fikk møtt et par i firmaet jeg ikke hadde møtt. Det er så utrolig deilig å være rundt en gjeng med mennesker som har DRIV og ambisjoner. Alle gir verdi og hjelper hverandre hele tiden.

Helgen før jeg kom hadde SashaPua vært på besøk i Project-København. Sasha er en standup-komiker og en kjent pickup-coach. Gutta i Køben fikk bundet litt med han, og han var overrasket over ferdighetene til bl.a. Karisma. Dette er hva han skrev på bloggen sin:

Anyways I hung out last night with the sexy Arab. That’s my nickname for one of neil’s coaches that works with him. I tell you what, this guy is sick. The 2 girls he brought around in the last couple of days were fucking hot. And he actually slept with both of them, along with loads of others just that week. I saw a video of him doing daygame and I wasn’t actually impressed… it was so low energy. It seemed kinda stupid, lol. But once he took me thru what he was actually doing in person. Holy fuck. Fuck fuck fuck!

Det er kult! Jeg måtte bli hjemme den kvelden, for helsen ble værre, men CaptainRandom kom hjem også overrasket over skillsa til Karisma. Jeg kommer til å suge ut mest mulig av den fyren i 2009! (mine mål for 09 vil komme her på bloggen veldig snart)

Anyways. Dagen etter skulle jeg tilbake til Sandefjord, og tok bussen kl 13:30, som skulle ta 7-8 timer. Men neida. Først ble vi stoppet i tollen mellom Danmark og Sverige. Og jeg hadde ikke pass :O, men heldigvis spurte de ikke etter det. Det var lett en time forsinket.

Noen timer går og jeg blir mer og mer syk. Ikke nok med at vi blir stoppet i tollen, men vi blir jammen stoppet i tollen mellom Sverige og Norge OGSÅ! haha! Man kan ikke gjøre annet enn å smile. Det er nå jeg begynner å reframe; dette er bra, for nå får jeg testet meg selv, og spyken min. Det er bra fordi da blir det ekstra deilig å komme hjem i senga!

Som om ikke det var nok, så streiker den ene bagasje-døra når vi kommer til Moss. Herregud. Vi måtte ringe etter en ny buss som skulle kjøre oss inn til Oslo. Bussen tok, ikke en, men TO timer. Da er bussen sammenlagt 4 timer forsinket, og jeg er sykere enn den døde paven..eh..før han døde? haha! Når jeg kommer på Oslo S og skal bestille billett til Sandefjord gikk det siste toget til Sandefjord 00:04 og klokka var 00:07 !!! Er et mulig!

Da rakk jeg heldigvis T-banen opp til Lace-Lounge og sov hjemme i Oslo over natta. Tok toget dagen etter og var i Sandefjord 13:35, altså 24 timer og 5 min senere! Haha! Brilliant! Når jeg gikk inn døra hjemme kunne jeg ikke annet enn å le av glede. Glede over at jeg snart skulle under dyna. I varmen. Deilig!

Jeg er nå blitt mye bedre, og skal snart i dusjen for å freshe meg opp til i kveld! Igjen, la oss lage eventyr! Du må ha en FET kveld med champagne, sigar og masse venner! Apropo champagne; her er et bilde av meg den kvelden jeg ble så full på champis at jeg mistet både mobil og kortholder… uff 😛

GODT NYTT ÅR!!!!

-ICON

PS: Veldig snart kommer 3. podcast med Karisma!

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below