Gratis Seminar med Rob Brinded på Fredag!

Kjære bloggleser!

I dag skal jeg skal gjøre mitt beste for å beskrive noe for deg jeg ikke helt forstår selv engang…

Som du sikkert har fått med deg kommer selveste Rob Brinded til Norge nå på Fredag, og nyheten har eksplodert over hele nettet de siste par dager med over 300 påmeldte på 48 timer(!)

Klikk her for å melde deg på gratisseminaret på Fredag!

Etter den ENORME populæriteten Rob Brinded oppnådde på Summit 2010, var jeg ikke i tvil om at jeg skulle ha han tilbake til årets Summit.Jeg fikk selv erfare hvilke utrolige resultater denne mannen får til for bare noen måneder siden, og jeg må innrømme at jeg fremdeles ikke helt forstår det…

Rob’s unike tilnærming til å løse emosjonelle problemer gjennom kroppsspråksendringer var banebrytende allerede da, og jeg var overlykkelig da både han og hans coachpartner Sylvia sa ja til å komme på Summiten i år.

Jeg visste at de kom til å levere, men jeg hadde aldri gjetta hva som var i ferd med å skje!

Jeg hadde gledet meg leeeenge til at Rob skulle komme slik at jeg kunne få snakke med han om mine vonde knær. Ettersom han har jobbet med med Chelsea FC, det engelske landslaget og FC Barcelona  i mange år regnet jeg med at han har en del peil på kneskader.

Jeg forventet meg noen gode tips til hvordan jeg kunne jobbe mot å rehabilitere knærna mine og med tiden kunne fortsatte å trene bra igjen etter hvert.

Det jeg derimot fikk oppleve rocka verdenen min totalt! Så mye at det faktisk skremte meg…!

 

Innen 5-10 minutter var ALL smerte i knærna mine borte.
Bokstavelig talt ALLE smerter.

Forsvunnet. Jeg sverger på livet til moren min! Det var som magi! Det var SÅ kjapt og så simpelt at jeg nesten ikke kunne tro hva som akkurat hadde skjedd.

Rob kunne se at jeg ikke helt klarte å prosessere det som hadde skjedd, så han gjorde sin “magic” i 10-15 sekunder og… BOOM! Jeg fikk en varm, prikkete følelse som pulserte i knærna mine og siden har jeg aldri følt det minste sårhet. No BS! Og jeg kan trene så mye jeg vil uten å ha noe irritasjon.Jeg ristet på hodet og brøt ut i latter rett og slett fordi dette ble bare for dumt.. for lett..

Jeg kunne ikke akseptere det!

“All pain and painful feelings in the mind and body can be traced back to a weakness in a person´s mind, body, and spirit. I find the weakness using my insight and strengthen it, then the pain and suffering instantly disappear.”
~ Rob Brinded~

Jeg har ALDRI trodd på noen form for energicoaching eller ‘quickfix’ løsning i hele mitt liv, og jeg gjorde det heller ikke nå… Det er det som gjør det hele så fantastisk, fordi selv de mest skeptiske måtte innrømme effekten det hadde. Vi så utallige skeptiske grimaser blir omgjort til sjokkert uttrykk fylt av glede…

Det var en haug med folk der som hadde mindre tro på det enn jeg hadde, men da de både så og merket resultatene kunne de ikke si noe imot. De forsto det ikke, de trodde det ikke heller sikkert, men de kunne ikke motsi det. De som gikk til Rob, enten de trodde på det eller ikke, ble kvitt sine plager.

Her er noen av det som skjedde i pausene på Summit…

 • En jente som kom til Summiten på krykker etter en bilulykke var ute og gikk i fjellet neste dag!
 • En mann som hadde melkeproteinallergi (den minste dråpe melk i mat gjorde han til en toalettfange i timesvis) drakk en kopp melk uten en eneste reaksjon, og han inntar melk den dag i dag, to måneder etterpå.
 • En av fjorårets talere, Violet Marcell, hadde slitt med kjevelås og intense smerter i årevis, og hun brøt i gledesgråt etter at Rob hadde jobbet med henne, for hun kjente INGENTING. Smerten var borte.

Ingen kan argumentere mot resultater og beviser. Og disse utrolige bevisene, sammen med mine egne personlige erfaringer, gjør at jeg gleder meg ut av et ville helvette til å se hva som skjer når Rob kommer til å demonstrere nøyaktig hva det er han gjør og hvordan vi kan gjøre det samme på helgas workshop!

Allerede nå på Fredag har du sjansen til  bli med meg GRATIS på Rob Brinded & Sylvia Püls Self-Mastery Seminar hvor du vil få et solid innblikk i metoden alle har snakket om siden Summit’en i September!

Dette er noen av tingene de kommer til å gjennomgå på Fredag…

 1. Kort om hvordan Rob oppdaget metoden sin…
 2. Forklaringen på hvordan smerte skapes. Hvorfor folk lider av smerte i livet sitt – både fysisk og mentalt.
 3. Hvordan hodet påvirker kroppen
 4. Rob og sylvia kommer til å DEMONSTRERE hvordan metoden deres fungerer, ikke bare teori. De kommer til å jobbe med folk som ønsker, og…
 5. De kommer til å svare på alle spørsmål.
 6. Slette de underliggende begrensningene som holder deg tilbake (som du selv kanskje ikke engang vet om)
 7. Skrelle vekk tonnevis av lag med feil informasjon som har lurt deg fra å være den beste, mest attraktive deg…
 8. Hvorfor problemene dine sjeldent har den årsaken du tror de har (…og hvordan du kan lære deg å finne den ekte grunnen)

BOOM! Meld deg på under og bli med Fredag kl 19.00 i Oslo sentrum!(sted vil bli annonsert veldig snart på epost til påmeldte!)

Her er hva Noah Hammond fortalte om sin opplevelse med Rob Brinded:

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below