Hakeslepp #21 [Gjest: Torkel Guttormsen]

Torkel og meg har lenge prøvd å finne en tid som passer begge for å spille inn en Hakeslepp-episode. Endelig fant vi en tid, og her er resultatet. Desverre er ikke mine tekniske ferdigheter på topp enda, så uten at jeg har forstått hvordan, stoppet opptaket… MEN! – jeg hadde backup-opptaket på, så lyden får du. Jeg har til og med lagt inn to vakre bilder av oss som du kan drømme deg bort i <3

Torkel er en anerkjent norsk livsstilscoach som jobber fulltid som coach og seminarholder og tilbyr coaching, seminarer og workshops for både det private og profesjonelle markedet. Han snakket både på Morten Hake Summit 2010 og 2011, og har hjulpet til i Passion Immersion og andre prosjekter.

Vi snakker om…


Klikk her for å søke plass i Torkels 6-måneders online program.

Klikk her for å lese mer om Core Confidence Workshop.

<3

Morten

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below