Håkon gir deg en gave!

Jeg har en kompis som driver en annen blogg, som gjerne vil gi mine lesere (altså deg) en aldri så liten gave! Jeg gir ordet over til Håkon selv:

Hei alle fantastiske individer der ute!

Jeg heter Håkon Reine, og i dag har jeg bestemt meg for å gi dere alle en gave! Først, litt om meg og hva jeg holder på med: jeg driver nettstedet Personligutvikling.no. Jeg opprettet dette nettstedet, fordi jeg er opptatt av hvordan man kan leve sitt liv slik man selv ønsker å ha det. Det er for mange mennesker som lar seg styre av begrensninger, bekymringer og frykt. Jeg har selv vært en av de, og jeg er så heldig at jeg selv har erfart hvordan man snur begrensninger til muligheter. Nå ønsker jeg å hjelpe andre med å nå sine mål gjennom den forandringsprosessen vi kaller coaching.

Coaching handler blant annet om å forandre modellen vi ser verden gjennom, ved å oppdage flere valgmuligheter. Du skjønner, når mennesker blir presentert for flere valg, vil de alltid ta det beste! Og om du får valget mellom å feile, eller oppnå ett mål, er det vel ganske klart hvilket valg du tar, er det ikke? 😉

Hva begrenser deg i dag, som gjør at du ikke når målet ditt i morgen? Hvordan kan du gi deg selv flere valg? Hva ønsker du å forbedre i livet ditt? Hvordan kan du utnytte ditt potensial, og hva ønsker du å gjøre med det?

Jeg har et mål om å leve av det jeg elsker å gjøre. Og det er å hjelpe andre gjennom coaching til å utnytte sitt potensial til det fulle. Derfor, (og det er nå du skal få gaven din) skrev jeg for litt siden et selvutviklingsprogram. Dette selvutviklingsprogrammet har jeg publisert på sidene mine, men jeg har også satt det sammen til en e-bok og lagt til 2 bonuskapitler til de som skriver seg på nyhetsbrevet på sidene mine.

Vel, nå ønsker jeg å gi alle lesere av Mortens blogg dette selvutviklingsprogrammet helt uten forpliktelser, altså uten å melde deg på nyhetsbrevet mitt og den gode nyheten er at du kan laste det ned her – og komme i gang allerede i dag!

Ellers, er det også verdt å nevne at jeg nå tilbyr gratis coaching ut hele 2010. Dersom du bor i oslo og har lyst å møtes, eller om du vil ta det over tlf, kan du sende meg en mail til [email protected]

Les omtaler fra coachingen her.

God fornøyelse!

Beste hilsen
Håkon Reine

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.
Eleanor Roosevelt

Det var Håkons gave til deg! Jeg anbefaler å ta en titt.

Ps. Husk konferansen på posten under! Kjøp billett nå som det er billigst! Nå har jeg skaffet to andre talere. Begge kvinner. Mary Hasavari og Sasha Cobra.

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below