Here we go!

Hola Amigo! Hvordan går det?

Fredag natt ankom Neil Natura og broren Sami hit til Project Oslo. Fra mandag av kommer Karisma for å holde en 2 ukers bootcamp med oss! Dette blir helt sinnsykt! Mine uker framover kommer mer eller mindre til å se slik ut:

Mandag, Onsdag og Fredag:
~ Våker opp og er uta av døra i løpet av 5 min for å gjøre min Power-Run! Det vil si at jeg rekker bare å pisse før jeg er uta av døra med min mp3-spiller for å jogge en halvtime. Her visualiserer jeg mine mål, og spør meg selv bl.a. disse spørsmålene: Hva er jeg takknemlig for? Hvem er jeg glad i? Hvem er glad i meg? Hvorfor er jeg suksessfull? Hvem er jeg? Hva kan jeg gjøre idag for å komme et skritt nærmere mine mål? Jeg pleier også å ha på musikk jeg elsker, og da kommer derfor i en god state, og jeg får en god start på dagen! Det fungerer fantastisk! Jeg skal skrive en mer detaljert post senere om “Hour of Power”. Promise!
~ Dusj og mat
~ Så har jeg 1 time og 30 min med teori. Rett og slett sitte å lese mens jeg tar notater.  Akkurat nå leser jeg “Think and Grow Rich” og “Feel the Fear and Do It Anyway

Think & Grow Rich by Napoleon Hill

 

 

 

 

 

 

 

Denne boka er et MUST for alle som ønsker å bli suksessfulle! Really! Les den!…DO IT! seriøst. Les den! 😉

~ Deretter er det 1-on-1 session med enten Neil eller Karisma.
~ Så jobber jeg fra 16:30 til 21:30 med min “normale” jobb.
~ Når jeg kommer hjem er det individuell analysering og evaluering. Dette holder vi på med i 3 timer! (De beste basketballspillerne bl.a. bruker enormt mye tid på analysering av eget game. Det er viktig for utvikling)

Tirsdag, torsdag og lørdag er veldig like. Den vesentlige forskjellen er at jeg jobber sammen med en av coachene med mine sticking points fra 13:15 til 15:00 .

I tillegg til alt dette er jeg nødt til å finne tid til å skrive blogg, drive followup, spise, gjøre andre missions, dagligdagse ærender osv! Så det er alltid my som skjer!  Spennende, eller hur?! 😀

I dette fantastiske oppleget får jeg hele tiden nye aha-opplevelser. Og her skal jeg dele noen av de med dere:
1. Aha-opplevelse:  Jeg er 100% ansvarlig! Det vil si at det hjelper aldri å skylde på andre. Hvis man vet at man er ansvarlig et hundre prosent, tar man også mer ansvar. Ansvar for egen læring og utvikling. Hvis man har dette mindsettet gjennom livet vil man oppnå så sykt mye mer enn om man går rundt å skylder på alle andre for sine tabber.

Accepting responsibility of what has happened is the first step to overcoming the consequences of any misfortune.

2. Aha-opplevelse: Triks for å motivere andre. Ha en visjon, og del den med dem. Vær like entusiastisk på utsiden som du er på innsiden. Vis dem din estusiasme og personlighet! Kanskje viktigst her; vær en rollemodell! Ikke gå rundt å lat som om du er noe du ikke er. Handling veier mer enn ord.

3. Aha-opplevelse: Alt tar tid. Uansett hva du gjør så tar det tid. Selv å sitte å se ut av vinduet eller sove litt lengre. Brian Tracy sier dette:

according to the 10/90 Rule, the 10% of time that you take to plan your activities carefully in advance will save you 90% of the effort involved in achieving your goals later.

…du kan spare my tid ved å planlegge. Hahaha! Om fattern leser dette vil han mest sannsynlig le høyt i og med at jeg selv er den personen jeg kjenner som planlegger dårligs, og heller kanskje er litt for spontan ^^, Jeg skrev aha-opplevelser, ikke instant-change-makers 😛 hoho!

Kunngjøring: En portrett-kortfilm er laget av meg. Jeg har enda ikke sett den, men forhåpentligvis kommer den ut her på bloggen iløpet av uka 😀

Videre kommer jeg til å poste her hver onsdag og lørdag!

Til neste gang, spread love!

kniiiiis – ICON!

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below