Hjem fra Anthony Robbins Seminar!

Jeg kom i kontakt med en kul fyr ved navn Martin Jensen. Han var på Anthony Robbins seminar (!!!) og har skrevet en post til deg her 😀

Det var digg å være i solfylte Florida, samtidig som seminaret var helt vilt. 50 timers kurs med Anthony Robbins overgikk all forventning. Selv om jeg har hørt en del fra han før, ble jeg sykt imponert over energien, lidenskapen, kunnskapen og måten han smitter 3500 mennesker med den samme entusiasmen. Første dagen sto Anthony Robbins på scenen ti timer i strekk uten en pause. Og dette er en mann som nettopp fylte 50 år! Første dagen gikk vi på kull, GLØDENDE KULL. Og det var bare begynnelsen! Så som dere sikkert skjønner var seminaret inspirerende, lærerikt, intensivt og gøy. Akkurat som vi håpet på, ganger ti.

Her er video fra siste dag:

Nå lurer du gjerne på hvordan vi kan ha gått på glødende kull uten å ha fått vondt. Eller om vi har brennmerker for livet eller om det egentlig ikke var glødende kull.

Og det var det. Kullet var faktisk 6-700 grader. Og vondt fikk vi ikke. Vi kjente det faktisk ikke en gang, det var som å gå over stuegulvet hjemme – rett og slett på grunn av “staten” vi var i.

State er den tilstanden du til enhver tid er i. Du er alltid i en state. Hvis du er ute og kjører og har møtt på ti røde lys på rad har du for eksempel en annen state enn om du nettopp har vunnet i lotto.
Staten din er styrt av tre enkle ting som du KAN kontrollere, det vil si at du trenger ikke å være i en dårlig state, selv om alt ligger til rette for at du skal være det. Som regel lar vi omstendighetene styre staten vår. Hvis ting går vår vei, føler vi oss bra, hvis ting ikke går vår vei, føler vi oss dårlig.

Det er tre helt andre ting enn omstendigheter som styrer din state. Det er ditt fokus, ditt språk og din fysiske holdning. Så når du kjører bil og møter bare på røde lys er ditt fokus på at det går dårlig, ditt språk er gjerne “F*** i H*******” og din fysiske holdning er anspent.

Hvordan kan du bruke dette?

Jo, først av alt, finn ut hvordan du er når du er i din “peak state”! Med peak state mener jeg den staten hvor du har det utrolig bra med deg selv og får til hva som helst. Hva fokuserer du på? Fokuserer du på det positive eller negative? På det du får til eller det du ikke får til? At du har det bra eller at du har det dårlig? Noen går rundt og er nedfor og lurer på hvorfor de er nedfor. Fakta er at de er nedfor fordi de fokuserer på at de er nedfor! De har gjerne sagt det til seg selv tusen ganger, så det er blitt en del av identiteten. Det kan kanskje høres for lettvint og arogant ut å si at det bare er å fokusere riktig så går det bra. Men det er faktisk sånn. Se deg rundt og minn deg på det du faktisk har. Hva har jeg som jeg er takknemmelig for? Hva har jeg oppnådd? Bruker du litt tid på de spørsmålene kommer du til å bli overrasket over hvor bra du egentlig har det.
Neste spørsmål er hvordan holdningen din er når du er i peak state. Skyter brystkassen frem? Henger du med skuldrene? Er haken opp eller ser du ned i bakken? Går du fort eller sakte? Smiler du? Tar du raske eller rolige bevegelser? Det er lett å se på en person hvilket humør han er i. Hvordan er DIN fysiske holdning når DU er den beste DEG?

Det siste du må spørre deg er: hva sier jeg til meg selv? Dette er din indre stemme. Det er den stemmen som sier “det får du aldri til” når du tenker på hva du vil oppnå, den stemmen som forteller deg at du er sliten når du er ute og løper. Den stemmer som sier “hva er det du tror om deg selv?” når du forteller vennenne dine om nyttårsforsettet ditt, og den stemmen som sier at det er ikke engang er vits å prøve deg på drømmedamen din, for hun er nok ikke interessert uansett. Hva om du heller får får den stemmen til å spille på ditt lag istedenfor å bryte deg ned? Å støtte deg i både motgang og medgang? Å pushe deg et steg videre når du ellers ville lagt deg ned og gitt opp? Får du det til, har du en støttespiller viktigere enn noen annen du kan ha i livet. Tenk deg å ha en som sier “dette klarer du!” uansett hvilket mål du ønsker å oppnå? Da har du nøkkelen til å bli en bedre utgave av deg selv.

Håper dette ga deg noen nyttige verktøy! Gjorde det det, så bruk de! Ikke bare ha verktøyet. En hammer er til liten nytte hvis den bare ligger i verktøysskrinet, så for å sitere Anthony Robbins til slutt:

STEP UP! STEP UP! STEP UP!

Den heldiggrisen! Sitter å slapper av i boblebad etter Anthony fucking ROBBINS seminar. Det er villt. Vi får se hvor lang tid det tar før jeg er på seminar med han.. Maks et år! 😀

Love

– Morten Hake aka ICON

PS: Paul Janka kommer til Konferansen min i September!! Se video og hør hva han vil snakke om på http://mortenhakesummit.com 🙂

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below