Hold et tracking-system!

Som jeg har skrevet tidligere er alle suksessfulle mennesker bygd opp av suksessfulle vaner og rutiner. Idag skal jeg vise deg en måte du kan begynne å implementere dine egne suksessfulle vaner ved hjelp av et såkalt tracking-system. Her har jeg tatt et bilde av mitt tracking-system for noen uker siden.

Som du ser står «actions» til venstre, og dager på toppen. Mine handlinger som jeg jobber med å gjøre hver dag er: Affirmasjoner, trening, blog, studere/lese, coaching og spise vitaminer. Du ser også at jeg mangler noen kryss, og det er selvfølgelig litt bittert for man vil jo ha kryss på hele arket. Det fungerer fint som motivasjon for meg. Prøv det ut, og se om det funker for deg 😉

love

Morten hake aka ICON

Vil du lese mer om målsetting og produktivitet? Sjekk ut dette:

Hvordan Ulrik skaffet seg Ferrari FØR han fylte 20!

Pomodoro-teknikken!

Hvorfor skal du gidde å stå opp om morgenen?

Mindre Snakk, Mer Handling

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below