Hva er din største frykt?

Hva er din aller største frykt?

Jeg mener ikke nn hvilken som helst overfladisk frykt. Jeg snakker om din dypeste, bortgjemte, skumleste frykt som du ikke engang tør å si til vennene dine. Ikke familien din en gang.

Den ja…

Du kjenner det i magen, ikkesant?

Jeg oppfordrer deg til å se denne videoen, og ta et oppgjør en gang for alle.

Jeg håper den videoen var en reality-check for deg. Hva er din vampyr? Kanskje du har flere?

Her er min utfordring: Ta massiv handling og mot din store frykt. Når du har gjort det, skriv det i kommentarfeltet under, eller inne på youtube under videoen, så plukker jeg ut en vinner som får et gavekort på 1000,-verdi som du kan bruke på hvilke som helst av mine produkter, summiter, seminarer, coaching, whatever!

Hvorfor gjør jeg det? For jeg verdsetter handling over noe annet. Og tar du massiv handling mot din frykt, så er du en vinner i mine øyne, uansett hva det resulterer i!

<3

Morten

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below