Hva skjedde med sjekkemiljøet?

OBS: I slutten av denne posten kommer det en pitch. Jeg presenterer hvordan du kan bli med på Summiten som jeg virkelig håper du blir med på 🙂

Jeg husker fortsatt den dagen idéen først kom til liv.

Det hele startet med en avgjørelse. Jeg var dritt lei av å være dritt lei. La meg forklare…

Jeg hadde vært en del av dette «sjekkemiljøet» i snart to år. Jeg så resultater og hadde definitivt forandret meg, men det var noe som skurret . Det var noe som ikke var helt på plass. Jeg så et miljø som fokuserte på å få nye hakk i beltet og bevise sine forføringsferdigheter ovenfor andre menn. Jeg ble lett revet med selv, og før jeg visste ordet av det var jeg selv avhengig av validering av andre for at jeg skulle føle meg bra…

Men det var jo ikke derfor jeg oppsøkte sjekkemiljøet i utgangspunktet! Det startet med en kjærlighet for damer, for å vokse som person og bli den selvsikre, attraktive mannen som tiltrekker seg fantastiske damer – og menn inn i livet sitt. Ikke manipulerer andre for å få dem til å gjøre som jeg vil, kun for å imponere andre menn..

Det var noe fundamentalt som ikke stemte

Jeg begynte å stille meg selv noen veldig kritiske spørsmål. Er dette virkelig hva jeg ønsker? Hvordan ønsker jeg å vokse? Hvem ønsker jeg å være? Hvem ønsker jeg å omringe meg med? Og ikke minst; Hvordan ønsker jeg at datingmiljøet i Norge skal se ut?

Svarene kom like fort. Jeg ønsker IKKE å manipulere damer. Jeg ønsker IKKE å lære andre gutter å manipulere damer. Jeg ønsker å selv vokse, og hjelpe andre gutter å vokse til å bli attraktive ledende MENN som gjennom å være ekte og kommunisere autentisk automatisk tiltrekker seg likesinnede  damer.

Jeg gikk fort fra å være dritt lei, til å bli entusiastisk engasjert i mitt nye oppdrag; Å forbedre det norske sjekkemiljøet til å bli mer gjennomsiktig og ekte. Et miljø som ikke er en undergrunns-kult der gutter prøver å skjule at de ønsker å forbedre seg, men et mainstream miljø der folk kommuniserer åpent og ærlig om sine utfordringer. Der både kvinner og menn hjelper hverandre å vokse til å bli den beste og mest attraktive personen de kan være. Der frustrerte gutter blir menn som elsker kvinner igjen. Der manipulasjon blir sett ned på, og ærlighet er ikke bare belønnet, men et kritisk fundament i et hvert forhold – ja, også korte one-night-stands-forhold!

En ting jeg har lært er at man kan ikke oppnå slike mål alene. Man er nødt til å ha hjelp. Så jeg gikk på Facebook, og postet en status om at jeg ønsker å skape en konferanse der jeg dro inn mentorer fra hele verden, og andre foredragsholdere som delte mitt syn.

Ikke vissste jeg hvordan enda, men naturlig nok var interessen stor, og min nåværende partner Knut hoppet ombord som den mest engasjerte og beste backupen jeg har hatt. Jeg hadde aldri klart det uten han, for vi jobbet 18 timer om dagen i 4 måneder i strekk før første konferansen i september i 2010. Jeg ønsket å brande bloggen min, og konferansen ble hetende MortenHake.com Summit 2010.

Vi gjorde alt for å få tak i de beste av de beste, og allerede første året ble konferansen en kjempesuksess! Med 150 deltakere og talere fra hele verden som leverte over all forventning. Det var tydelig at jeg ikke var den eneste som var dritt lei av all manipuleringen.

Bevegelsen var begynt og året etter var det mange som ønsket å hjelpe til. Vi hadde erfaring, og bygget et større nettverk, så ting gikk litt enklere. Verdenskjente talere kom til og med til oss for å spørre om de kunne snakke på summiten! Det var de vi skjønte at vi har satt i gang noe stort. Noe stort som bare ventet på å få slippe til. Et nytt tankesett rundt sosial dynamikk mellom kjønnene; «Legg vekk triksene og la oss vokse sammen og hjelpe hverandre i stedet!»

     

Etter web-lanseringen av opptakene til Summit 2011 var det tydelig at Morten Hake Summit hadde (sammen med andre likesinnede) satt en standard for sjekkemiljøet i hele verden. Det har vært hundrevis av deltakere på de to første summitene, hundrevis av folk fra hele verden har sett opptakene online, hundre tusen Youtube-visninger og en håndfull medieoppslag viser til at denne konferansen har langt større innflytelse enn vi noen gang kunne drømt om.

Vi har sett gjennombrudd etter gjennombrudd hos deltakere som har muligheten til å endelig komme i et miljø der de kan være ærlige, få innsikt og ikke minst få direkte feedback fra ekspertene fra hele verden.

Dette er en bevegelse som er langt større en meg og bloggen min. Jeg kjenner det er skummelt å ha navnet sitt på konferansen, men samtidig hjelper det meg å sørge for at jeg gjør mitt ytterste for å levere – å skaffe de beste av de BESTE foredragsholderne, «guruene» og ekspertene.

I år en inget unntak (29-30 September). Faktisk kommer årets Summit til å ta så heftig av, at halvparten kunne vært nok!

I skrivende stund holder vi på å spikre en del av de siste detaljene, så mye av det jeg kommer til å skrive er forbeholdt at ting går som planlagt (f.eks. noen av talerene er ikke 100% sikkert enda). Når det er sagt kjenner jeg at jeg GLEDER meg til å skrive neste avsnitt!!!

Sjekk ut denne KILLER-listen av talere som er på plass om kun en måned:

  • Steve Pavlina – Selvhjelpsguruen og forfatteren av boka «Personal Development for Smart People. Steve er en annerkjent og høyst ettertraktet foredragsholder. Hvert år er det over 30 millioner som leser hans blogg. Sjekk det ut selv ved å søke «personal development» i google.
  • Zan Perrion  -Fjorårets favorittaler kommer tilbake i år. Zan Perrion er definisjonen av forføring. Med sin naturlige tilnærming og sin kjærlighet for kvinner kaller han deg til en høyere standard når det kommer til ditt liv med kvinner og ditt liv generelt. Sjekk ut dette klippet fra i fjor:
  • Andy Yosha – CEO Daygame.com er en av de mest sentrerte og inspirerende vennene/mentorene jeg har. Daygame.com har virkelig mestret kunsten å møte og tiltrekke seg damer på dagen (på gata, caféer etc), og knytte sterke, ekte bånd på en ærlig måte.
  • Johnny Soporno – Worthy Playboy Institute. Jeg pleier å kale han Hugh Hefner Jonior. Se dette klippet fra da han snakket i fjor:
  • Steve Piccus – en mester hypontisør og legende som siden 1978 (!!) har hjulpet menn overkomme inner-game utfordringer. Han er mannen bak White Tiger Tantra, som hjelper jenter som trodde de aldri kunne få orgasme, få livs-endrende opplevelser og oppnå full-krops orgasmer. Her er det en av jentene sier om han:
  • Noah Hammond (Clarity to prosperity)
  • Rob Brinded – Code of the Natural – tidligere Styrke- og kondisjoneringscoach for Chelsea og Barcelona. Jeg ble kjent med Rob Brinded første året vi arrangerte Summiten, og han «blåste hue av meg»! Jeg hadde aldri sett en fyr som kan pinpointe og effektivt løse inner-game problemer hos folk. Det er helt magisk å se på.
  • Syl Via – Utrolig begaved coach fra Spania som jeg bare måtte få hit. Hun jobber spesifikt med folks begrensende overbevisninger som holder dem tilbake. Sjekk ut denne filmen hun har laget:
  • Morten Hake – og du kjenner allerede til meg 😉

Bonus:

  • Innlegg om mannlige multiorgasmer

Som du allerede har skjønt kommer dette til å ta helt av. Det er årets event! For meg er det så åpenbart at man burde komme, at alt annet blir helt latterlig. Det finnes ingen unnskyldninger for å ikke være med på dette.

Har du dårlig med penger? – No stress, når vanlige helgekurs koster 6500,- koster denne konferansen – med talere i VERDENSKLASSE kun 1200 spenn for HELE helgen, alle foredragene, og mulighet til å stille personlige spørsmål, bli kjent med likesinnede og rett og slett ha en fuckings fantastisk helg! (OBS: Om du trenger det kan du også få delbetaling! – bare spør meg)

Vet du ikke hvor du skal sove? – No stress, Clarion Hotel Christiania har gitt oss en deal der du betaler 650 spenn for enkeltrom og 800 spenn for dobbeltrom. Ta med deg kompisen din, så betaler dere bare 400 kr hver! DET er det så VERDT! Om du har enda dårligere råd, så bare kontakt meg så skal jeg fikse deg et gratis sted å sove! (på en sofa)

Vet du ikke helt hva du går til? – No stress, om du ikke er fornøyd, eller dette ikke var for deg, har vi en risikofri 100% pengene tilbake garanti. Jeg vet at denne helgen vil gi deg langt mer enn du betaler for, og du vil gå derfra og lure på hvorfor i all verden du ikke betalte mer. Altså, om du ikke er overlykkelig med hva vi leverer gir vi deg alle pengene tilbake. Du bokstavelig talt ingenting å tape!

Ok, det er på tide å handle.

Klikk deg inn på http://www.mortenhakesummit.com og sikre deg din plass på årets event 29. og 30. September 2012. På siden kan du også lese hva flere av de tidligere deltakerne sier.

<3

Morten

PS: I tillegg til at du får en spinnvill opplevelse, er du også med å bidra til jenters skolegang i Tanzania med tanke på at alt overskuddet av konferansen går til ‘The Anjera Foundation’.

Get your shit together, klikk deg inn her og sikre din plass nå.

PPS: Om du mangler bank-kort, ikke har fått lønning enda eller andre grunner til å ikke kunne betale akkurat nå, så bare si ifra til meg så jeg kan holde av plass til deg.

 

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below