[VIDEO] Hvordan Forandre Seg – Den eneste måten å oppnå ekte transformasjon

Etter webinaret sist mandag med Andy Yosha (Se replayen her: http://mortenhakesummit.com/fearless-training/), fikk jeg masse mailer fra dere med mange veldig gode spørsmål rundt sjekking, flørting, forhold, og hvordan gjøre en forandring i livet.

I stedet for å gi hver enkelt et svar på epost, tenkte jeg å dele mine tanker med deg også her på bloggen.

Videoen for i dag tar for seg Hvordan Forandre seg – og den eneste måten å skape EKTE varig transformasjon på:


http://youtu.be/RZUKZyhtJt0

Jeg husker Zan Perrion snakket om hvordan forandre seg på Morten Hake Summit

“Every Great Life Has Had in it a GREAT Renounciation”
– Zan Perrion

Det holder ikke bare å halvegs prøve ut nye ting, DET ER IKKE TID til det… Hvis du vet i ditt hjerte at du vil ha noe annet en det du har i dag, så holder det ikke å si “Jeg skal prøve”, mens du enda holder fast på det du har.

Du må brenne den broen som holder deg fast i det trygge og komfortable du alltid har vært vant til.
Du må gjøre det du innerst inne vet er rett, og gå helhjertet for det du vil ha!

Magiske ting skjer når jeg ser en person legge alt sitt fokus inn i det han vil ha, og går får det av hele sitt hjerte – uten plan B! Uten “Hvis jeg feiler så kan jeg alltids..”

NEI – Mentaliteten må være: “Det er dette, eller ingenting”. Ferdig snakka! Sånn skaper du varig forandring. Sånn skaper du de utrolige transformasjons historiene.

Ta en avgjørelse, bestem deg for hva du vil ha – og gå for det av hele ditt hjerte. Det er millioner av folk der ute som har gjort det før deg, og den eneste forskjellen på de og deg er massiv handling – og den avgjørelsen om å gå for det 100% uten å se seg tilbake.

Kan de gjøre det, kan du også gjøre det.

Thats it!

Flere videoer kommer på bloggen fremover! I mellomtiden anbefaler jeg deg å gå inn på Youtube Kanalen vår og klikke på subscribe.

Vi poster daglig videoer som aldri kommer på bloggen, og skal du være først å få de med deg er det der du skal være subscribed.

LOVE,

MORTEN

PS: Webinar Opptaket fra Mandagens LIVE Tening med Daygames Andy Yosha blir tatt bort i morgen (Søndag!).
Sørg for at du får det med deg her før det forsvinner —> http://mortenhakesummit.com/fearless-training/

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below