Julekalender Dag 15: En idé er ikke verdt en dritt uten handling

Hey peeps!

Jeg satt hjemme med en kompis, og vi begynte å snakke om selvutvikling (surprise, huh 😉 ), og jeg bare havna i rantmodus og ba kompisen min ta opp kamera, fordi jeg ville dele disse tankene med deg.

Greia er at jeg ser så mange mennesker som har gode idéer og store drømmer, men de gjemmer seg bak sin egen tvil og usikkerhet, og gir opp i hodet sitt før de tar handling.

Det er ikke stor forskjell på de menneskene som gjør det til noe og de som blir sittende hjemme. Forskjellen ligger i å ta handling og ta et skritt fremover.

Se denne videoen, der forklarer jeg det nærmere.

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below