Kjekk vs. Attraktiv

Sjallabajs folkens!

Kjekk?

Attraktiv?

 

Jeg sitter her i Lillehammer hos en god kamerat å slapper av mens en vennine lager wok til oss! mmm, nydelig! Jeg tenkte å skrive om noen tanker.

Mange jenter har for uvane å bruke ordet “kjekk” når de egentlig mener attraktiv. Jeg har spurt x antall jenter den siste uken om hva de mener er forskjellen på kjekk og attraktiv eller tiltrekkende. Dette er noen av svarene jeg har fått:vt, eller en mann som er tiltrekkende så tenker jeg mere; han hadde passet for meg. Han vil jeg ha.

– Kjekk går på utseende, mens tiltrekning handler om holdning og karisma. Personlighet.

– For meg er ordet “kjekk” maskulint laddet og er noe beskrivende. “Han var en kjekk kar” og da går det kort bare på utseende.

Om en fyr jeg snakker med er attraktiv går det mer på personlighet, væremåte, handlinger og spenningen som er oss i mellom hvor han også er fysisk attraktiv. Personlige preferanser kommer sterkt inn i bildet for min del.

– Kjekk er bare et pent ansikt og/eller en “fin” kropp. Attraksjon handler om selvsikkerhet og utstråling!

-For meg er det en hårfin balanse mellom disse to begrepene, men man kan kanskje si at mens kjekk er en umiddelbar karakteristikk man kan gi, er attraktiv noe som vokser på deg, og som tar utgangspunkt i flere faktorer enn bare det ytre.

Attraktive mennesker er dem man vil omgås, bli bedre kjent med og som man blir nysgjerrige på hvordan lukter. Altså, kjekk er litt platt og kjedelig, som en Ken-dokke. Attraktiv er x-faktoren man gjerne ikke kan sette fingeren på. Kort sagt! :o)

– Heisann;)

Foskjellen på kjekk og attraktiv? Man kan finne en person attraktiv og tiltrekkende uten nødvendigvis å syntes at personen er spesielt kjekk, og man kan se en kjempekjekk person som man ikke finner attraktiv i det hele tatt.

Hmmm, jeg tenker at det å være kjekk kun er knyttet til utseendet, mens å være attraktiv har mer med personlighet, utstråling, lukt og liknende, det mer helhetlige intrykket:)

Håper det er et greit svar;) Bare quote i vei:)

Kosemooos

Så de av dere som fortsatt tror man må se ut som Brad Pitt for å ha draget på damene. Tenk igjen 🙂

-ICON

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below