LuuX!

I går var jeg vært ute med gutta i Lace, Nino og Neil Natura på det nye utestedet LuuX i Oslo.Det stedet er BRA! Jeg har aldri følt så mye energi som jeg får fra musikken, lysa, røyken og ansatte på Luux. Jeg var borti konseptet i København, og siden har jeg vært forelsket. Endelig har det kommet til Oslo! Det blir spennende å se om Circus (rett over gata) kan toppe det i morgen..

Jeg fikk 5 telefonnummer, hvorav 4 av dem var veldig solide. Hopefully tar jeg med noen av dem i kveld.

Jeg ble igen minnet på hvor viktig det er å SMILE og ha det gøy! Det er jo derfor vi lever. For å kunne ha det gøy! Det er lett å få seg nye venner.

Jeg lærte også at hvis man setter seg et “mission” så er det mye større sjanse for at du vil nå litt lengre enn du forventet. Mitt mission i går var å gå hjem med 5 nye numre til attraktive jenter på telefonen. Done!

Morten Hake på LuuX

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below