Mannlige multiorgasmer

Gjesteinnlegg skrevet av Mads Nord Lunde

Hei sexy!

I dag vil jeg ta opp et tema som er veldig underprioritert.

På 60-tallet ble det satt et stort fokus på å bli kjent med jentenes seksualitet, opphisselse og nytelse, noe jeg er ekstremt takknemlig for. I en ideell verden hadde vi anerkjent at kvinners og menns seksualitet er like vakkert, like mystisk og like fantastisk. Dessverre ble det ikke helt sånn. I dag er det veldig stort fokus på at kvinner skal ha det bra i senga, og det finnes nå uendelig med produkter på hvordan å gi kvinner orgasmer.

Noe som ikke har blitt et like stort tema er mannlig seksualitet. Hva med nytelsen til oss menn? Og hvor er fokuset på å utvikle og forbedre vår egen prestasjon i senga? Det er en grunn til at de fleste gutters erobringshistorier ender når vedkommene entrer soverommet.

Kanskje fordi det ikke er så mye å skryte av?

Har du noen gang MISTET KONTROLLEN når du har ei sexy hot dame foran deg som er klar for heit, juicy sex og det eneste som skjer er at du kommer etter 1 min?  Du legger deg til side med ryggen til henne og ønsker at du aldri ble med på dette. Du så det skuffende ansiktsuttrykket til jenta du hadde sex med siden du ikke holder ut lenge nok, og du endte opp med FØLE SKAM FORDI DU IKKE KLARTE Å LEVERE VARENE?

…har du blitt så  dritt lei av at du ikke klarer å få den opp selv om du ligger der og vet at hun er klar? Du er nærvøs, du kaldsvetter og du tenker at du ikke er mann nok? Du merker at hun blir skuffet fordi DU IKKE PRESTERER nok og du blir REDD for at hun vil gå lei av sexlivet deres om dette fortsetter, og du frykter at hun vil ta besluttningen om å finne seg en bedre sexpartner…

Min gode venn Dag Eian har løst dette problemet, og laget et system for å utnytte din mannlige seksualitet til sitt fulle potensiale.

Ok, på tide å snakke litt om mannlige multiorgasmer.  Definisjonen på en multiorgasmisk mann er når han kan oppnå orgasme og fortsette uten “nedetid”, altså at jonior aldri slutter å funke. Det har med andre ord ingen ting å gjøre med om han får utløsningen eller ikke, selv om den enkleste måten å bli multiorgasmisk på er nettopp å holde igjen utløsningen.

Menn flest har automatisk nedetid etter en utløsning. I gjennomsnitt varer denne perioden, hvor pikken er helt død i 19 minutter. For noen heldige sjeler er denne nedetiden så og si ikke-eksisterende, og for andre kan den vare i opptil flere dager.

Da Dag bestemte seg for å bli multiorgasmisk var det tanken på at han kunne få fantastiske orgasmer så ofte han ville uten “frykt” for å få utløsning som tente interessen hans. Det skulle vise seg at det å bli multiorgasmisk i seg selv var et enormt antiklimaks i forhold til hva han forventet, men veien videre og de neste nivåene viste seg å være mye, MYE bedre enn han noen sinne kunne drømme om.

Dag har mestret og utviklet et system for å mannlige multiorgasmer hvor han hittil har kommet til nivå 7:

Nivå 1: Multiorgasmisk. Dette betyr at man kan holde igjen utløsningen, men å få orgasmen, noe som altså var mitt originale mål.

Nivå 2: Fullkroppsorgasmisk. Orgasmene brer seg mer i kroppen, er mer intense og mer langvarige. Alt i alt mye kraftigere enn utløsningsorgasmene jeg har vært vant til.

Nivå 3: Viljestyrte orgasmer under sex. Nå begynner ting å bli gøy. Når man er på dette nivået kan man selv velge å “sette i gang” fullkroppsorgasmene når man selv ønsker, og disse kommer helt uten risiko for utløsning.

Nivå 4: Viljestyrte orgasmer uten sex. Betyr at man, som noen heldige jenter, kan knipe seg til orgasme. Dette er for eksempel veldig gøy når man sitter ved siden av ei hot dame på banen. OBS! Ikke begynn med dette på tredemølla når en hot blondine løper ved siden av deg. Kan forårsake stygge nestenulykker…. Har jeg hørt. *host*

Nivå 5: Kontinuerlige orgasmer. Dette er helt rått. Her mister man skillet mellom de forskjellige nivå 3 – orgasmene, men man er heller i en kontinerlig tilstand av orgasme som bare varierer i intensitet (når man har sex).

Da han satte ut for å bli multiorgasmisk, var altså nivå 1 målet. Han visste rett og slett ikke at det var flere nivåer, men ganske kort tid etter å ha lest i The multiorgasmic man, oppdaget han at nivå 2 også eksisterte.  To mnd senere var han på nivå 2 og en mnd etter det igjen, på nivå 3. Etter dette tok ting helt av. Nivå 3, 4 og 5 er noe han snublet over ved tilfeldigheter (disse er ikke nevnt i boka), og det tok ganske lang tid.

I kurset lærer han bort konkrete teknikker for hvordan man kan oppnå akkurat dette på mye kortere tid enn han var nødt til å bruke.

Orgasmene man selv setter i gang er ganske annerledes enn utløsningsorgasmer. En utløsningsorgasme har man som regel ikke kontroll på, så man blir på en måte styrt av dem. En orgasme man selv velger å sette i gang er en orgasme som du selv styrer, og når du blir dyktig kan du både avslutte og forlenge som du vil. Den føles veldig annerledes enn det man er vant til, og er på en måte nesten litt “uvirkelig”. Det er litt vanskelig å forklare, men man kan se det for seg som en “placebo”-orgasme. Den blir ikke “ekte” i formen man er vant til, ettersom det er en tørr orgasme (ingen sperm), men allikevel får man nytelsen… Oi som man får nytelsen!

Her kan dere lese hva Dag sier:

”Når man har dette på plass, og lærer seg å styre orgasmene sine, kan man begynne å øke intensiteten på dem. Dette er jo noe som er ganske uvirkelig for de fleste, og hadde noen fortalt dette til meg for fem år siden hadde jeg ledd av dem og sagt “orgasmene mine er jo de kraftigste i verden!”, en reaksjon jeg tipper de fleste menn ville hatt. Med rette, for det er jo så jævlig deilig å komme. Hadde noen derimot fortalt meg i dag at fra og med i morgen så vet jeg alt jeg vet i dag, men jeg må gå tilbake til de gamle orgasmene mine og det gamle orgasmemønsteret mitt, vet jeg rett og slett ikke hva jeg hadde gjort. For jeg føler virkelig at metaforen kinaputter mot atombomber er passenede. Det jeg hadde før er virkelig kinaputter i forhold til atombombene jeg har nå . I intensitet er det så stor forskjell at det nesten ikke er vits å snakke om engang, og når orgasmene varer i minuttvis i steden for sekunder, som en “vanlig” orgasme gjør, begynner man å skjønne hva det går i”.

”Utløsningsorgasmene er fremdeles de sterkeste for meg, jeg vet ikke om det er en psykisk ting, eller om de faktisk er kraftigere, men også her kan jeg forlenge det ganske mye. Rekorden min er vel å holde det i ca 2 min med full intensitet, og da måtte jeg til slutt ta meg selv ut av orgasmetilstanden, siden rykningene var så kraftige at jeg fikk vondt i magemusklene. Så jeg ligger nå i hardtrening på helsestudio av flere årsaker. En av dem er at kroppen skal tåle de voldsomme rykningene, og jeg skal kunne “takle” lenger og kraftigere orgasmer. En ganske morsom motivasjon, spør du meg”.

”Sånn. Der håper jeg at jeg har fått fortalt litt om min opplevelse av det å være multiorgasmisk, og at det er forståelig. Det som er viktig å huske på når man leser dette, er at alt er ting jeg har lært meg på relativt kort tid. Alle kan lære dette. Som mann må jeg si at det er utrolig deilig å omgå den største “skrekken” vi menn opplever, nemlig det å komme for tidlig. Den seksuelle selvtillitten man får av akkurat dette, kombinert med å kunne noen røvertriks i senga, er rett og slett uslåelig, og det blir en ekte selvtillitt. Ikke en sånn overfladisk “se hvor fancy jeg er”- sak, men mere en ekte og dyp selvtillitt på feltet”.

”Avslutningsvis vil jeg også si at på bakgrunn av at jeg hadde som mål å komme til nivå 1, men lærte at nivå 2 også fantes, for så å snuble over nivå 3, 4 og 5, har jeg én konklusjon å komme med”.

”Jeg NEKTER å tro at nivå 5 er det høyeste man kan komme til. Det må rett og slett gå an å komme høyere, jeg vet bare ikke hvordan ennå. Men jeg kommer til å fortsette å forske på det,  og jeg lover å holde dere oppdatert”.

Så orgasmejakten fortsetter!

Her er et intervju som gutta i Passion Immersion gjorde med Dag som er fullt av verdi! Dag snakker om:

ñ  Historien om mannlig seksualitet.

ñ  Hvorfor mange menn skammer seg over menn og sin seksualitet

ñ  Hvordan du kan løse opp dine mentale blokkeringer gjennom noe så enkelt som ærlighet og gjennomsiktighet med partneren din

ñ  Multiorgasmer, hvordan de føles og hvordan de de vil forandre livet ditt.

ñ  Hvordan du kan trene deg opp til å bli mulitorgasmisk.

ñ  Hvordan  trene PC-muskelen din

ñ  Hvordan du kan  kontrollere din seksuelle energi og få orgasmer når du vil, uten ytre stimuli, gjennom en øvelse han kaller Cool Draw!!!

ñ  Lær deg å bli kjent med ditt eget opphisselsesmønster

Sjekk ut Dag Eian sitt kurs for menn om hvordan å oppnå multiorgasmer.

Takk for innlegget, Morten 🙂

Mads.

Hovedgrunnen til at jeg godkjente dette innlegget er hovedsakelig fordi jeg selv har deltatt på et kurs med Dag Eian, og jeg kan bare si at WOW, det er virkelig good shit. Kraftige saker. Offisielt anbefalt av Morten Hake. Yupp!

Love

Morten

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below