Juleakalender Dag 21: Kraften bak en mastermind

Når jeg ser tilbake på min egen reise og på reisen til mennesker jeg beundrer og blir inspirert av leter jeg alltid etter det viktigste prinsippet, den ene tingen som fremfor noe annet har drevet dem frem mot suksess, mot å oppnå det de vil oppnå.

Etter flere år er det en ting som har gått igjen hele veien, både i mitt liv og i bøkene jeg har lest, hos menneskene jeg har snakket med.

Den tingen er mastermindprinsippet.

Napoleon Hill, forfatteren av det mange anser som selvutviklingsbibelen “Think And Grow Rich” ble faktisk spurt en gang om han trodde det var mulig å lykkes stort uten mastermindprinsippet. Svaret hans var “Nei.”

 

Hva er mastermindprinsippet

Så lenge det har funnes yrker og håndverk har mennesker samlet seg i grupper sammen med andre mennesker som deler deres interesse og lidenskap. Gamle håndverkerlaug, filosofiakademier, fotballskoler. Vi har alltid søkt andre mennesker som vi kan dele kunnskap med og lære av for å bli bedre.

En mastermind handler enkelt og greit om å finne andre mennesker som er på samme vei som deg, og ikke minst mennesker som allerede har oppnådd det du vil ha.

Du ønsker å finne mennesker som har gått veien før deg, som har sett snarene og fellene, som har gjort feilene før deg og vet hvordan du når målet så raskt og enkelt som mulig.mastermind

Du ser det gå igjen i tv-programmer som for eksempel Master Chef, der masse amatørkokker blir med i et program der de får lære av tre mesterkokker og får feedback slik at de kan bli bedre, og der vinneren (den som lærer og implementer mest) får oppfylt sin drøm. Hvor stor effekt tror du ikke at det har på deres liv?

John Carlton, en av verdens ledende eksperter innen markedsføring, sier faktisk at det er det ene rådet han gir til alle klienter han møter. At det er den ene tingen han passer på at de ALLTID får med seg om ingenting annet:

Søk hjelp fra de som kan mer enn deg. Dersom du insisterer på å gå hele veien alene gjør du det unødig vanskelig for deg selv.

Boken jeg nevnte, “Think And Grow Rich”, er i seg selv en mastermind i bokform, og forfatteren reiste rund i USA i flere år og intervjuet alle de rikeste og mektigste personene i landet for å lære hemmeligheten bak deres suksess og fremgang. Han studerte hva de tenkte, hva de trodde på , hva de gjorde, og han har gjort det mulig for andre å kopiere det i ettertid gjennom boken sin, og den er fortsatt en av verdens mestselgende selvutviklingsbøker.

 

En mastermind kan forandre liv

Effekten av en solid mastermind kan ikke undervurderes. Det er faktisk det som har hjulpet meg å vokse mest, og som jeg også baserer heler businessen min på i dag.

Da jeg ble med i SpeedUpLife for mange år siden visste jeg vel ikke helt hva jeg skulle forvente. Jeg var vant til å knote med sosial dynamikk alene eller med et par venner på byen fra før, uten nevneverdige resultater.

Da jeg dro inn til Oslo og flyttet inn med flere andre mennesker som var like dedikerte og hadde coacher rundt meg hele tiden var det som å tre inn i en annen verden.

Hele tiden hadde jeg mennesker som støttet meg, som bygget meg opp, som ga meg råd og tips og delte det de selv lærte med meg. Veksten år ble eksponesiell i det programmet fordi alle lærte av alle, og coacher som hadde gått veien før oss ga oss pekepinner og viste oss hvordan vi skulle nå våre mål på best mulig måte.

Uten en slik mastermind hadde jeg ikke vært den personen jeg er i dag. Hadde jeg prøvd å skulle gjøre alt alene, hadde jeg stanget hodet i veggen i lang tid og aldri nådd så langt som jeg har i dag.

Derfor tok jeg og Knut dette med oss da vi startet Passion Immersion. Vi ville skape verdens beste og, morsomste, mest inspirerende og effektive mastermind, der virkelig lidenskapelige mennesker lever sammen og støtter hverandre opp hver dag, og der vi som coacher følger dem opp konstant, fem dager i uka, og pusher dem hardt for å å sikre at de når de målene de har satt seg. Hele Passion Immersion er egentlig bare én stor mastermind.

Passion-Immersion-final1

I en seriøs mastermind kan du ikke hjemme deg bak unnskyldninger og frykter; de som er med deg lar deg ikke gjemme deg unna. De presser deg fremover, ser til at du alltid pusher grensene dine, at du gir alt!

Og resultatene er helt fantastiske.

Alt for mange prøver å klare alt selv. De lar seg holde igjen av egoet sitt eller av stoltheten sin, og nekter å søke hjelp fra andre. Dermed tar de fra seg selv sjansen til å virkelig vokse og gjøre suksess, for de må gjennom hele prosessen med prøving og feiling selv, mens de kunne ha spart ÅR på å søke råd og støtte hos en som var dyktigere og som kunne ha gitt dem et “kart”, og lært dem veien å gå.

Å nekte å be om hjelp og støtte er det dummeste du kan gjøre, punktum!

I USA fins det faktisk masterminder som koster $25 000 i året å være med på, som bare møtes fire ganger i året (!!!!) og de som er med sier allikevel at det er verdt hver dollar, fordi de får råd, veiledning og støtte av de beste i verden innen sitt felt, og de de tjener på det på lang sikt rettferdiggjør investeringen.

Men disse folka er seriøse. De sysler ikke bare med det de holder på med. De driver det fremover fordi de er sultne, fordi de virkelig vil utrette noe stort.

En skikkelig mastermind er ikke for alle. Det er ikke en magisk pille som ordner alt, men for de som er villig til å bruke den og gå ALL-IN for å gjøre alt de kan ut av det, så forandrer livet seg for godt.

Men da må et valg være tatt. Koste hva det koste vil, så skal du lykkes.

 

En ekte mastermind er ikke for alle

En ekte, virkelig life-changing mastermind er en gruppe mennesker som alle har tatt et valg. Et valg om å lykkes koste hva det koste vil. De har bestemt seg for å følge plan A, og halshugge plan B.

En ekte mastermind har mentorer i gruppen som har bunnsolid erfaring på mestringsområdet, og som er dedikert til elevenes vekst.

Midt i februar flytter vi hele firmaet vårt (Hake Johannessen AS) til California. I den sammenheng ønsker vi å gjøre en innspurt her i Norge før vi drar videre og har derfor satt sammen en eksklusiv 4 ukers mastermind(!) før vi drar.

Dette er første gangen vi gjør dette for andre enn Passion Immersion studenter, og vi kommer ikke til å gjøre det noen gang igjen.

Denne masterminden er KUN for deg som en dedikert til din egen vekst og dine egne drømmer, og som er villig til å gjøre det som skal til for å oppnå dem.

Vi setter igang rett etter nyttår, så om du er interessert må du skrive en mail til meg akkkurat nå!

Det er en handlingsbasert mastermind, så du må være forberedt på å steppe opp. Vi har høy standard for hvem vi tar med nettopp på grunn av dette. Er du typen som kommer til å bitche ut når det kommer til stykket, så er dette ikke for deg. Er du derimot typen som er klar til å forandre hele livet ditt, og SKAPE din drømmelivsstil uten noen plan B, og uten noen unnskyldninger. Da er dette for deg.

Masterminden består av:

  • 2 in-depth mastermind sessions i uken. Her vil du få klarhet i dine utfordringer og mål, og vite nøyaktig hvordan du kan vokse mest effektivt videre mot dine mål. Verdi 24.000,-
  • 2 cochingsessions. Verdi: 2000,-
  • Oppfølging hver eneste dag av vår topp-coach for å sørge for at du gjennomfører det som skal til for å nå dine mål. Med andre ord, om du får være med på dette, så blir det som å sette deg i en situasjon der du omtrent ikke kan feile…. Verdi: 16.000!

Du vil bli backet opp på alle kanter, og både vi to, og resten av gjengen, kommer til å knytte sterke bånd og bli gode venner i prosessen! (Det er noe av det jeg liker aller best i slike programmer som går over lengre tid)

Jeg regner med at dette høres interessant ut. Så det jeg vil du skal gjøre nå er å skrive en mail til: [email protected] og skrive hvorfor akkurat du skal få være med i mastermind-gruppen.

Samlet verdi på masterminden: 42.000,-
Du betaler kun: 19.995,- (OM du kommer inn) <- Det er billig!

For å være helt ærlig så var jeg litt ambivalent på om jeg skulle skrive prisen her eller ikke. Det kommer av at jeg vil at pris ikke skal være noe issue for deg som søker. Om du har dårlig eller god råd, det er irrelevant. Det eneste som betyr noe for hvem vi tar med er hvor mye de selv ønsker det. Hvor sterk “why” du har.

Hva er egentlig 19,995,-? Det er en månedslønn eller to. Det er lett overkommelig om du har en stor nok “why”.

I masterminden vil alle studentene ha investert like mye (både tid, penger og energi), slik at dere alle har like mye på spill. Dere er alle like dedikerte, så du kan banne på at alle i gruppa vil backe deg opp! – akkurat som det er forventet at du backer opp de andre i gruppa selvfølgelig.

Er du usikker, så send meg en mail uansett. Det er viktig.

Igjen, du vil ikke få denne sjansen igjen. Vi drar til California, så sørg for at du ikke går glipp av dette.

Send meg en mail på [email protected] nå.

<3

Morten

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below