Mindre Snakk, Mer Handling

Hey peeps!

Jeg vet jeg har snakket om dette før, men idet jeg så på Tom Torero sitt foredrag fra Morten Hake Summit 2011 igjen for litt sida ble jeg minnet på det igjen, og det er så viktig at jeg føler jeg må ta det opp igjen.

Vi har alle så mange muligheter til hva vi kan gjøre, men så mange av oss gjemmer oss bak unnskyldninger og fortsetter med det vi alltid har gjort. Vi er for gamle, for unge, for lave, for høye osv, men det er bare tull!

Som jeg ofte sier: dersom du hadde lyst kunne du ha flytta til Australia i dag og starta en bondegård. Det er kanskje ikke det du vil, kanskje det ikke er lønnsomt eller gøy, og jeg sier ikke at du skal gjøre det, men du kan. Det er ingenting som fysisk hindrer deg i det annet enn dine egne grunner og avgjørelser.

Og det gjelder ellers i livet ditt også!

Det er mest sannsynlig ingenting som fysisk hindrer deg i å gjøre det du vil, i å ta den sjansen du har lyst til for å skape forandring i livet ditt.

Det er bedre å prøve og gå all in for det istedenfor å snakke om det i det uendelige og bevege oss mer og mer vekk. Istedenfor å prate i vei og lesse på med unnskyldninger eller snakke så varmt om alt det vi skal gjøre uten å faktisk ta noen handling i det hele tatt.

På Summiten startet Tom sin tale ved å  minne oss på to mantraer vi skulle ha i hodet hele livet vårt:

If I can’t I must
Less talk, more action

Du har sikkert hørt det før her på bloggen, men det er så sykt key at jeg er villig til å hamre det inn med slegge gjentatte ganger til det sitter! 😉

Ikke la deg selv bli sittende og drukne i egne unnskyldninger. Ta handling mot det du vil ha, uansett hva det er: snakk med den jenta, slutt i den jobben, flytt til den bondegården i Australia. Du har valget, men det er lett å glemme det før du tar handling mot det.

Michael Lassen har en fantastisk måte å drive gjennom unnskyldninger på. Hver gang han hører seg selv si

«Jeg vil X, men jeg er redd/lat/føler meg for dum etc» så bytter han det ut med

«Jeg må X, fordi jeg er redd/er lat/føler meg for dum».

La det at du føler at du ikke kan være bensinen for at du skal gjøre det. Du er et menneske som alle andre. Nevrologien din er 100% lik den som alle de menneskene du beundrer har, så det er ingenting som tilsier at du ikke skal klare det de har klart. Gå ut og ta handling på det du vil, SPESIELT hvis du føler du har en sterk grunn til at du ikke kan. Det er sånn du virkelig bygger selvtillit og innser at du faktisk kan.

 

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below