Nordmenn ønsker seg mer spontan sex!

I går var jeg ute i Tønsberg med masse venner.Vi hadde det utrolig kult på vors, og eide et 18-års sted. Boleo eller noe sånt. Ganske gøy. Jenta jeg investerte mest i, bl.a. ved rollespill-giftemål (^^ alltid like gøy), hadde type og med venninnene tilstede dro jeg ikke den i land.. Anyways, kort om det. Jeg vil dele med deg noe som står på forsiden til VG idag: “Kvinner vil ha mer spontan sex” 🙂 Her er link til side2 sin artikkel basert på samme spørreundersøkelse. Spontan btw, denne sammenheng betyr ikke nødvendigvis med randoms, men flere og mere overraskelsesmomenter i senga etc.

Jeg har blitt spurt om jeg kan skrive mine mest brukte åpnere, så det skal jeg selvfølgelig gjøre! Det kommer veldig snart. Hvem vet, kanskje i løpet av dagen.

Peace!

-ICON

For videre lesning:

Mannlige multiorgasmer – Ett intervju med Dag Eian

Om hun ikke får orgasme…

What is a man’s part in sex?

Sex-guru Alex May svarer på spørsmål

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below