Petter Stordalen på BI

Veldig liten update her: Som du sikkert vet har jeg som mål å bli kjent med Petter Stordalen. Idag dro jeg på et foredrag han holdt på BI i Nydalen. Og selvfølgelig gikk jeg opp å snakket med han 🙂 Min pitch var rett og slett at jeg ville intervjue han, for så å overbevise han om at han må komme på MortenHake.com Summit 2011 for å snakke der. Det ser ut til at det kan gå bra! Men han har en helt villt lang venteliste, så vi får se 🙂

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below