Vil du bli med på en 6 dagers selvtillits-utfordring?

Den følelsen!

Den følelsen man sitter igjen med etter flere uker med tekniske problemer og andre veisperringer – og til slutt ENDELIG får lansert et produkt man har jobba ræva av seg for å få ut. DEN følelsen!

Om du er på nyhetsbrevet mitt så husker du at jeg spurte deg for et par uker siden hvilke temaer som interesserer deg mest, og det var et tema som skilte seg ut fra alle andre, og det var “Selvtillit”.

Jeg ble inspirert av tilbakemeldingene (Over 500 stk svarte!) og satt meg ned sammen med Luke Eilers og designet en helt sinnsyk 6-dagers selvtillits-utfordring som vil ta selvtilliten din til uante høyder.

Jeg publiserer mye. Alt fra artikkler til podcaster til video, og det er skjeldent jeg er SÅ fornøyd med utfallet som jeg er med dette produktet. Jeg har såpass tro på det at jeg tør å påstå at hvis du går gjennom programmet og gjør alle øvelsene vil det totaltransformere livet ditt på kun 6 dager. True story.

MEN! Det hjelper ikke at jeg er gira på det. Sjekk ut video-presentasjonen vår selv og se om det resonerer til deg.

core confidence challenge

Ellers er jeg i California for tiden og hjelper Fred og Luke å bygge opp Youtube-kanalene sine. Jeg kommer til å være mer aktiv på Youtube fremover (spesielt på nyåret). Og jeg har en haug av spennende overraskelser de neste par månedene – så følg med 🙂

Jeg har også et par blogpost-ideer som jeg skal få skriblet ned når jeg har tid. Jeg vet det har vært lite aktivitet her på en stund.

Ha en fantastisk dag!

<3

Morten

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below