Super-KICKOFF i Køben!! Del 2

Som jeg skrev i forrige post hadde vi hoveddelen på seminaret på lørdag. Det var en VELDIG produktiv dag, og jeg fikk enda større fokus. Kjempe deilig! Uten å gå så veldig langt i detalj vil jeg dele noen flere bilder med deg, og skrive et par tips og tanker om suksess!

Her er noen enkle steg som du kan implementere i livet ditt for å booste “inner-gamet” ditt. For å oppnå mål, og suksess.

Spør deg selv de riktige spørsmålene

Dette er virkelig kraftfullt, og det er veldig lett å implementere i livet sitt. Det handler enkelt og greit om å forandre måten man tenker på i forhold til utfordringer. La meg forklare. Du kommer for sent på jobben, fordi vekkerklokken din ikke ringer. Her er det VELDIG viktig hva du tenker. Om du, i slike situasjoner tenker: Hvorfor skjer sånne ting alltid med meg, så fungerer hjernen din sånn at du vil lete etter svar på hvorfor sånt alltid skjer med deg, og du vil fokuserer på det negativ, og flere negative ting vil skje med deg. Hvis du derimot tvinger degselv til å spørre: Hva må jeg gjøre anderledes så dette ikke skjer igjen, eller; Hva skal til for at jeg står opp til tide framover. Da vil hjernen din fungere på akkurat samme måte og du vil finne løsningen din. Akkurat som du mest sannsynlig har tenkt deg fram til at i dette tilfellet er løsningen kanskje å kjøpe seg en ny klokke… Et veldig enkelt eksempel, men du skjønner greia 😉 Ok, så hvordan implementerer jeg denne tankegangen? Først og fremst vil du være mer fokusert på det etter du har lest denne posten. For det andre kan du minne deg selv på det ved hjelp av lapper etc rundt om kring. Veldig lett, og veldig kraftfullt!

Flow yourself with past references!

Hodet ditt trenger erfaringer og konkrete situasjoner å se tilbake til for å identifisere f.eks. selvtilliten din. Det vil si at har du MASSEVIS av situasjoner du har lykke med et eller annet, så vil du være godt rustet til å gjøre det en gang til og være ganske selvsikker på at du vil lykkes igjen. Derfor råder jeg deg til å skrive ned suksesser du har opplevd gjennom livet ditt. Det bygger en grunnmur med konkrete oppnåelser du kan se tilbake på. Alt fra den gangen du klarte oppkjøringen til den gangen du børstet tennene, selv om du egentlig ikke orket i utgangspunktet. Jo flere victories, jo bedre!!

Affirmer!

Som du sikkert vet by now, er jeg mega-fan av affirmasjoner (auto-suggestion). Si til degselv at du blir mer og mer attraktiv for hver dag om går osv, så vil du peppre underbevisstheten med posetive og motiverende tanker. Veldig kraftfullt!! Bruk hele kroppen når du affirmerer. Smil, og lag kun affirmasjoner som hele deg tror på 100% !!

Visualiser!

Det er ekstremt mye å skrive om visualisering, så jeg kommer ikke til å gå så veldig dypt inn på det her, emn skrive en lengre post om det iløpet av 20 dager! JEG LOVER! Visualisering er SINNSYKT virkningsfullt, og ALLE virkelige suksessfulle mennekser, enten det er atleter, foretningsmenn eller kjendiser kan jeg GARANTERE har visualisert masse! [Bok-tips: Mental training for peak performance]

Future Goals

Du vet hvor nøye jeg er på mål, og det vil jeg du også skal være! Skriv ned hva du vil oppnå, sett en deadline. Få noen til å holde deg accountable, og Visualiser dem OFTE! Husk at å oppnå mål går aldri flytende. Det er en blodig, fantastisk prosess som du må elske!

Jeg er mega-trøtt akurat nå, så det ble ikke så veldig utdypende, men så lenge du GJØR det som står her, og ikke bare leser det, så vil jeg garantere deg at du kan FLYTTE FJELL MOTHERFUCKER! 😀 haha

VIKTIG!!! På alle punktene så er det veldig viktig at du både ser det for deg, sier det høyt og FØLER følelsene!

SEE IT, SAY IT AND FEEL IT!

Igjen; Keep Lovin’

-ICON

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below