Super-KICKOFF i Køben!!

Hey!

Nå sitter jeg planta i Project København med en helt FANTASTISK følelse! Jeg er omringet av verdens mest fokuserte og dedikerte mennesker. Alle her lever for å gi verdi. Tenk litt på det. Hva lever du for? Hvorfor lever du? Hva får deg til å stå opp om morgenen? Jeg er til for å gjøre meg selv og verden til et bedre sted!

Akkai! Det startet i Sandefjord kl 0600. Jeg har team Oslo i huset til faren min i Sandefjord. Vekkeklokka mi funket ikke av en eller annen grunn, men min trofaste far kommer ned og vekker meg; “Skal ikke dere opp nå? Skal jeg kjøre dere ned til båten?”. Jeg kunne ikke bedt om noe bedre 🙂

I byen møter vi en racer med navn Jonas! Vi er alle fire samlet og amped! Jonas, Jonas, CaptainRandom og meg. Ready for success!

Vi har leid bil som vi skal hente i Strømstad. En VW Polo. Greit nok, men da vi kommer på Avis Bilutleie har de ikke fått ordentlig beskjed, så istedet får vi en Opel Astra 2.0l Turbo.. Jaja 😛 gjør ikke oss noe.

Den til høyre havnet vi med 😉

Når vi kommer oss ned i til København blir vi møtt med kjærlighet. De fleste har jeg jobbet masse med før, men det er også noen nye partnere der, bl.a. fra Holland. Seminaret er for å samle folka i SUL, og for å bygge enda større momentum nå som websidene kommer opp hvert øyeblikk osv. Blir SICK! Hoveddelen vil komme i morgen, men jeg lærer så UTROLIG mye her at jeg MÅ dele litt med dere, så jeg bare plukker ut litt smått.

Har du noen gang hatt et øyeblikk i livet der du virkelig har sagt. OK – Fuck it, dette skal jeg gjøre! Dette valget tar jeg! Eksempler kan være at du tar den berg-og-dalbanen du egentlig ikke turte, eller virkelig bestemte deg for at du skulle gå “all in” in martial arts e.l. For meg var det da jeg virkelig bestemte meg for å ta long term program og bli dating-coach. Det kiler i hele kroppen, og man er litt redd samtidig, som jeg har skrevet om i “hvorfor jeg ønsker å bli dating-coach” posten.

Jeg vil at du skal bruke den energien, og de følelsene du fikk den gangen. Sett deg inn i situasjonen og kjenn på hva du føler. Bruk denne kraften til å ta handling i andre situasjoner. F.eks. skrive ferdig et dokument, ta oppvasken, starte et prosjekt eller bare jobbe med et eller annet.

På denne måten er det mye letter å gjøre tanker om til handling. Og jo raskere du gjør om tankene dine til handling, jo mer suksessfull vil du bli.

TAKE ACTION IMMEDIATLY! – It is of highest priority to bring up ideas, and act on them immediatly! There will never be a talk without an act, right away. Take immediate action!

Her er noen bilder av turen så langt.

snusen er beroendeframkallende… uffda, pass deg for den, CR 😛

YEAH!!! Rockin’ on the bridge of LOVE

nåmmin, så søte!

For alle som heter Morten. sjåføren av denne bilen er THE Morten. Altså Mortenen! ^^,

Trøtte og glade!

—————————————————————————–

BONUS!

Her er en hilsen fra Neil Natura!

to be continued…

-ICON

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below