Julekalender Dag 19: Viktigheten av å ta et valg!

Jeg har laget en ny video i dag, fordi det er én samtale jeg har hatt så mange ganger, med så mange mennesker, at jeg ville få det opp på bloggen.

Det handler om evnen til å ta et valg!

Det er den viktigste egenskapen som skiller ledere som forandrer verden fra mannen i gata. Med tanke på hvor mange som kommer til meg med spørsmål og utfordringer rundt dette er det visst en evne mange ikke mestrer.

Derfor laget jeg denne video for å snakke om hvordan du VIRKELIG tar et 100% no-turning-back do-or-die valg som du følger opp på!

 

 

Ta et valg og gjør plan A

Morten

P.S. Som jeg nevnte til slutt i videoen har jeg også satt sammen en utrolig kul gave til alle på mailinglista, en gave jeg gleder meg til å gi deg! Det er utvilsomt den mest verdifulle tingen jeg har gitt ut gratis på bloggen noensinne, så meld deg opp på emaillista så du er sikker på at du også mottar den (i tillegg til de andre bonusene du automatisk får når du melder deg opp på lista).

Bare skriv emailen din inn i den lille boksen med rød skrift under innlegget der det står “skriv inn din mailadresse”, så blir det en ekstra gave “under treet” i år fra meg til deg 🙂 

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below