Trial and Error!

Her kommer en kort, men VELDIG viktig post.

Det er så mange som går rundt å prater eller skriver om andre, og kritiserer deres verk eller metoder. Det krever INGEN baller å være en kritiker. Det som krever baller er å prøve ting man tror på. Prøve ting man har lyst til. Ikke ting andre tror på, men som DU tror på.

Jeg mener det er altfor mange som tror at de må vite alt, og ha en konkret plan før de setter igang med en ting. Ved å ha dette mindsettet kan man ofte skyte seg selv i benet. Så altfor mange blir sittende å ikke gjøre en dritt. Men heller kritiserer at alle andre gjør feil.

Jeg har større respekt for personer som failer masse i livet og igjen kommer seg opp og prøver, enn de som sitter hjemme hver kveld å klager. Jeg sier ikke at det er noe galt i å sitte hjemme å ikke gjøre noe. Så lenge dette gjør deg LYKKELIG. Så lenge du ikke EGENTLIG ønsker å være noe mer enn det du er.

Handling skaper selvtillit og knuser frykt!

Er du redd for å stupe fra 10-meteren, så HOPP! Ikke sitt ved bassengkanten og le av han som får oversleng på stupene sine, men prøver 100 ganger til han klarer det perfekt.

Love!

-ICON

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below