Update! (Podcast på vei, Vision Boards og Mastery)

Okok, jeg vet veldig godt at jeg ikke har skrevet her på en stund, meeeen jeg har en unnskyldning 😉

Jeg har nemlig prøvd 4-5 ganger å få uploaded noen podcasts her på bloggen. Exclusive intervju med Karisma, som jeg har skrevet om tidligere her på bloggen min. Jeg jobber fortsatt med det, så jeg LOVER at det skal ut etter hvert.

I det siste har jeg jobbet intenst med å bygge verdens største og beste firma! Vi er fortsatt i startfasen, men jeg har 100% tro på at vi kommer til å TA OVER VERDEN, og gjøre dating tips for menn like naturlig som å kjøpe en helt vanlig Coca Cola! Jeg har begynt å coache gratis på telefon, og har fått utrolig bra tilbakemelding på det! Det er kjempegøy! Og jeg ELSKER å begynne så vidt med det jeg virkelig. Virkelig liker, nemlig å hjelpe menn å bli flinkere med damer, og gjøre verden bedre 😉

Jeg tenkte å dele noen bilder med dere fra huset vårt, som er FULLT av inspirasjon og diverse lister og motiverende sitater på alle veggene her. De to første bildene er av “vision-boardet” vårt. Det er rett og slett en collage (eller åssen det skrives) med masse bilder som inspirerer oss i retning mot vår visjon! Det tredje bildet er mitt personlige vision board. Lurer på om jeg skal oppdatere det snart…

(Dette siste visionboardet bruker jeg som bakgrunn på både PCen og telefonen min)

Lag ditt eget vision board! =D

Jeg ser for meg, om et par år, at vi har spredd så mye value til verden at kvinner og menn komuniserer på et helt annet nivå enn det de gjør idag. Får meg til å smiiiiiiile! …duude, smile for it!

Det eneste jeg gjør for dagen er å sove, jobbe med firmaet, jobbe som selger, jobbe mer med firmaet, også sove.. Det høres kanskje slitsomt ut meg jeg elsker det! Den ene dagen er mer utfordrende enn den andre!

Ellers leser jeg i “Mastery” av George Leonard. Denne boken anbefaler jeg BIG TIME! Til alle som enten allerede driver med, eller vil starte med noe de har lyst til å mestre. Enten det er å skrive en bok (jepp, Muttern ;)) , sport, forhold, karriere osv! Les denne lille boken på 150 geniale små sider. Forresten, når jeg skriver at du burde gjøre noe, så BURDE du gjøre det! typ fow real! haha!

Her er noen av aha-opplevelsene jeg har fått av å lese den:

  • Mestring er den mystiske prosessen hvor noe som først er vanskelig blir lettere og mer “pleasurable” gjennom trening.
  • Hvis det finnes en sikker rute til suksess og “fulfillment” i livet, er det å finne “in the long-term, essentially goalless proccess of mastery”
  • Naturlig talent har skjeldent noe å si på hvem som når suksess.
  • Det er KEY å trene for treningens skyld!

Allright honeys! Før dere blogroller videre, vil jeg dere skal vite at Podcastene (lydfilene) jeg har laget med Karisma KOMMER ut på bloggen veldig snart!! Jeg må bare mase  litt på et par av samboerene mine for å få dem til å hjelpe meg 😉

Peace out! … and remember, Keep lovin’

– ICON

PS: For de av dere som har lyst på GRATIS coaching, så kontakt meg på [email protected] så skal jeg se om jeg får trykka deg inn 😉

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below