Ut på Gratis Norgesturné! – Ser jeg deg der?

 

Yes! Det er endelig på tide. Alle de utallige mailene jeg har fått fra folk som vil at vi skal komme til andre byer enn Oslo for å holde workshop har endelig vippet oss over til å ta avgjørelsen. Det er sommer og sol, så endelig har vi bestemt oss for å dra på en aldri så liten Norgesturné!

– Trondheim, Bergen, Stavanger, Sandefjord og Oslo 

Vi har spirket sammen en bunnsolid, fuckings KILLER workshop, som er KUN for deg som…

 • Er virkelig klar for å legge vekk alle unnskyldninger og ta steget opp i livet…
 • Er villig til å ta handling for å oppnå suksess… (det finnes ingen magisk pille)
 • Er dritt lei av å røre rundt grøten og ikke oppnå ekte resultater…
 • Er klar for å skape et liv på dine premisser fylt av gode DU selv har skapt!

Oppfyller noen av disse tre kriteriene er du mer enn velkommen

Det er ingenting som er mer frustrerende enn å vite at man ønsker noe mer, men er usikker på hvordan man skal gå frem. Man blir lammet av det, og før man vet ordet av det har det gått uker, måneder eller ÅR uten at du har tatt noen vesentlige steg i retningen mon din drøm. Kjenner du deg igjen?

Her er greia. Det finnes fellestrekk hos alle mennesker som lykkes. Gjennom de siste 5 årene har jeg brukt all vår tid på å oppsøke, lese om og bli kjent med menn og kvinner som ikke bare har mestret sitt felt, men som også er verdensledende pionerer. Vi så raskt et mønster som gikk igjen hos samtlige. Uansett hvilket felt de drev med, kunne vi trekke ligninger fra det ene feltet til det andre.

Med andre ord; Enten de gjør det bevisst eller ikke, så følger alle suksessfulle mennesker et mønster. Et system som holder dem drevne, motiverte, positive og løsningsorienterte – for ikke å snakke om handlingsorienterte!

Vi har brutt ned dette systemet, og vi mener alle fortjener å vite om det…

På Norgesturnéen kommer vi til å vise deg beviste metoder, teknikker og tankesett som enhver virkelig suksessfull person innehaver. Vi kommer til å gi deg verktøyene du trenger for å kunne skape en forandring med en eneste gang! Om du kjenner til bloggen min, produktene mine eller har vært på seminar med meg tidligere, så vet du at vi leverer. En av filosofiene som bygger under firmaet vårt er å alltid overlevere. Derfor kommer du ikke til å betale et øre for alle hemmelighetene du vil lære. Ingen depositum, ikke noe skjulte kostnader. 0 kr. Ferdig snakka 😉

Her er noe av hva du kan forvente deg på workshopen:

 • Hvordan du “ganger deg selv med 100”, og hvordan det er den beste tiltrekningsfaktoren du vil støte på noen gang. Spesielt om du vil tiltrekke deg damer.
 • Verdien av en mastermind. Hvorfor det er viktig med et løftende, positivt miljø rundt deg, og hvordan du bygger det opp fra scratch
 • Hvordan finne, og utnytte kraften av å leve din lidenskap
 • Hvordan oppnå en positiv holdning, og eliminere de indre konfliktene som holder deg tilbake, som gjør at du tar to steg frem, og ett tilbake – Vi har alle områder i livet vårt der det skjer. Men vi har funnet en måte der vi kan sette din holdning på sterioder! – Dette må du få med deg!
 • Hvordan du oppnår en selv-disiplin til å få ting gjort. Hvor ofte har du fått en ide, begynt å jobbe med det, men etter kort tid mistet disiplinen – og dermed mistet gnisten på ideen? Heldigvis finnes det enkle triksog verktøy du kan bruke for å ampe opp selv-disiplinen din x10 – og det er skrevet av en fyr som tidligere holdt på å gi opp selv før han hadde begynt!
 • Hvordan du bygger et stort, solid ressurs-nettverk av mennesker som brenner for å hjelpe deg med en gang du trenger det…
 • Verdien av å tenke stort,og hvordan det vil hjelpe deg å utnytte ditt fulle potensial i så og si enhver eneste sammenheng…
 • Vi avslører hvilke suksessfulle vaner vi selv bruker i firmaet, og hvorfor vi bruker dem, slik at du også kan bruke det i ditt liv.

Husk at du kan selv designe ditt eget liv! Det er du som bestemmer. Du tar valg hvert eneste sekund, av hver eneste dag, hele livet ditt. Jeg vil at du nå. AKKURAT NÅ, mens du leser dette – bestem deg for at du skal gå til neste steg i livet ditt. Enten du blir med på denne gratis-workshopen eller ikke, så i det minste, gjør det selv en tjeneste, og BESTEM deg her og nå, for at det er på tide.

STOPP Å LES. TA AVGJØRELSEN!

EKTE LEDERE SLØSER IKKE TID. GJØR DET NÅ 🙂

Her er greia. Folk spør meg hele tiden; hva er det som skaper virkelig forandring som varer? Folk spør; hva er det beste du har lært om varig forandring? Hva må jeg gjøre? – Jeg svarer at det vanligste folk snakker om er hvordan de ønsker å forandre livet ditt. Men de færreste snakker om hvor mye de vil jobbe for det. Du vet, alle vil ha store muskler, men ingen vil begynne å trene. En av de største utfordringene idag er at folk ser ikke på prosessen, treningen – arbeide med å kondisjonere oss selv inn i nye, givende vaner – føles fantastisk – nær du først har bygget momentum!

Om du virkelig vil ha varig forandring så må du legge vekk denne ideen om å prøve på noe. Da må du forplikte deg til mestring. Sette ned foten en gang for alle og si; nå er det nok bullshit! På tide å ta det jeg fortjener. Det jeg vil ha! – Først DA vil du suge inn verdifull kunnskap, og implementere det i livet ditt, slik at du høyner kvaliteten på dine forhold, din kropp, din økonomiske situasjon, ditt humør, din påvirkning på andre osv.

Det er på tide legge vekk alle unnskyldninger og møte opp på workshopen. Husk at 80% av suksess er KUN å møte opp! Da er mesteparten gjort.

Hvem vet, kanskje du møter noen nye venner der. Kanskje du får en ny aha-opplevelse som frigjør deg fra de negative tankene du har hatt i det siste… Du blir hvertfall definitivt inspirert og motivert til å gjøre de stegene som skal til for å mestre- enten det er med damer, penger eller bare dine egne følelser.

Morten

PS: Vi har ikke noe plan om å gjøre dette igjen, så sørg for at du ikke går glipp av det!

PPS: Det koster absolutt ingenting. Du har ingenting å tape. Vi gjør dette for å ekspandere miljøet og ta vare på våre lesere. Ta med deg kompisen din og introduser han til noe nytt og kult! Vi sees!

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below