Utvidelse av Gratisturnéen – Med Michael Lassen!

Norgesturnéen var i utgangspunktet ferdig i forrige uke. (Ja, det blir hvertfall et seminar til! – les nedover) Det var helt latterlig kult å dra fra by til by å bli ordentlig kjent med leserne. Gleder meg allerede til neste gang!

Bilder fra de forskjellige seminarene pluss et bilde (øverst til høyre) fra gutta bak Målbevisst.no og Glabladet.no – Inspirerende møte!

Fantastisk gjeng i Bergen!

Egentlig er Norgesturnéen ferdig, men etter jeg snakket med en av mine mentorer; Michael Lassen, har jeg noen virkelig gode nyheter til deg!

Michael var veldig begeistret og hastet med å fortelle meg sin nyeste oppdagelse innenfor personlig vekst – og DAMN, jeg ble gira selv etter han fortalte om det!

Dette kan potensielt være med å forandre hele fremgangsmåten vår på.

Det kan potensielt være noe så kritisk at alle våre studenter MÅ gjennom det…La meg forklare….

Hva er det som virkelig avgjør om en person virkelig oppnår suksess eller ikke? Faktorer som ferdigheter, den rette kunnskapen, ha de rette ideene, tenke stort, ha det rette teamet rundt seg, selvtillit osv ER kritisk viktig, missforstå meg rett… MEN! – selv om man har alle disse tingene på plass, vil man ikke komme noen vei om man har begrensninger om holder deg tilbake! Bare EN begrensning kan spore deg helt av banen. Dette ser vi igjen hos de fleste vi jobber med. Med en gang de finner sin begrensning og blir kvitt den sprenger de av energi, motivasjon, muligheter og kreativitet. En person som tidligere har manglet ressurser er nå ressurssterk og handlingsdyktig som få!

Å fjerne sine begrensninger som holder en tilbake er åpenbart et MUST for enhver som tar sine mål seriøst.

Michael er den jeg kjenner som har mest erfaring innenfor ‘personal change’ (personlig forvandlingsarbeid?). 15 år med alt fra NLP-opplæring fra Richard Bandler selv, veiledning og mastermind-virksomhet med John Carlton, Kendrick Cleveland, John LaTourette, Rob Brinded, og en haug av andre annerkjente eksperter som jobber med psykologi og personlig forandring. Han er alltid innovativ og ser konstant etter nye måter å skape forandring hos folk. Som du forstår er det utrolig inspirerende og lærerikt å ha han som venn. Jeg ble ganske hyped når han fortalte om sin nyeste oppdagelse – fordi jeg vet hvilket nivå han spiller på. Det er enda ikke noe navn på hva han har utviklet, men basically går det i at han hjelper deg å finne din begrensning som holder deg tilbake, og deretter fjerner den.

…Jeg ble mer spent, og måtte SELVFØLGELIG få han til Norge for å dele dette. Det er så åpenbart at avgjørelsen (fra min side vel å merke) er tatt for lenge siden. Så hva gjør jeg? Jeg bruker hans egne konsepter mot seg selv for å overtale han! haha, jeg sier; vel, du som har, gjennom de siste 4 årene PREPPET inn i hodet mitt hvor viktig ‘Speed of Implementation’ er, du MÅ jo bare komme til Norge å dele dette! Jeg betaler reisen og oppholdet, whadcha gonna do?!

Needless to say, the beast was stunned.
Whip-crack went his Whoopy tail,
And the beast was done.
He asked us: “(snort) Be you angels?”
And we said, “Nay. We are but men.”
Rock!
Ahhh, ahhh, ahhh-ah-ah,
Ohhh, whoah, ah-whoah-oh!

(Altså, jeg klarte å overtale han! 😀 )

[…]Og det er det folk ofte ikke innser at så lenge man har den begrensningen, så løper man kanskje på 50%, om man er heldig… sannsynligvis mer rundt 25%, og det er greia; det krever kun én begrensning, så er du ute. Du har ikke en sjans. Du spurter med en fallskjerm festet på ryggen.[…] – Oversatt – Michael Lassen

Michael føler han har knekket koden på hvordan å identifisere og fjerne din begrensning kjapt. Vi kommer derfor til åpne Norgesturnéen igjen, og smeller igang et killer seminar på Søndag i Oslo sentrum. Nå på Søndag 2. September allerede!

Recap…

  • Om du har alt gående for deg, men kun én begrensning som holder deg igjen (som du kanskje ikke selv er klar over!) løper du sprint med fallskjerm på ryggen. Mao ikkje braaaa!
  • Michael viser deg hvordan du identifiserer og fjerner dine begrensninger – Gratis!
  • Gjennombruddet som følger å kvitte seg med en begrensning er en DIGG, frigjørende og ressursbyggende opplevelse!
  • Ta handling nå og meld deg på gratis-seminaret. Du har ingenting å tape.
  • På seminaret vil du i tillegg bli kjent med likesinnede, bli motivert og ha en kick-ass kveld!
Trykk på knappen under, og reserver din plass nå!
Eventbrite - KICK-ASS SEMINAR Michael Lassen

Vi sees på søndag

Rock!

Morten

 PS. Michael har jobbet med alt fra millionær-entrepenører til proffe pokerspillere. Han tar over 2000 spenn i timer for sine privat-timer, så du har nå en unik sjanse til å lære fra en av de beste! Hadde jeg vært deg, ville jeg møtt opp!
Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below