Var du på seminaret??

Hey wassup!

Denne posten er til deg om du ble intervjuet av meg eller Sami da vi holdt seminar i Oslo og Bergen.Vi har hatt en krasj med PCen til Sami, desverre. Noe som resulterte i at vi mistet ALLE numre, emails og annen kontaktinfo til alle sammen som har vært å intervju for å bli med i SUL Academy! Det var ca 20 stk som ville være med i utdannelsen. Noen er kommet inn, og andre trenger han å snakke med igjen. Uansett er han nødt til å ringe ALLE sammen. Selv de han allerede har pratet med må han snakke med igjen. Alle sammen! Om du kjenner noen som var på intervju, så vær så snill å send meg kontaktinfoen deres!

SÅ OM DU LESER DETTE, OG DU VAR BLE INTERVJUET AV SAMI OG MEG ER DU NØDT TIL Å KONTAKTE MEG!!!


Dette er veldig viktig for meg! Det var mange som er klare for å forandre livet sitt, men som sitter å venter på et svar. Vi er nødt til å følge opp, og vi er nødt til å få tak i de menneskene!

Love!

-ICON

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below