Vil du designe min logo??

Er du flink med Photoshop eller lignende? Jeg trenger en logo til bloggen min! Og det haster! – Så jeg har laget en konkurranse 😀 Her er det poeng for både 1. Beste logo & 2. Effektivitet!

Kriterier:

– Det skal stå “MortenHake.com”

– Logoen skal brukes til alt fra kontrakter, plakater, webside, aviser og t-skjorter. Derfor er det viktig at den også kan brukes i svart hvitt.

Jeg plukker ut 2 vinnere. En for beste design (den jeg vil bruke) og en for mest effektiv arbeider. For å vinne mest effektiv må du lese dette, og ta handling med en gang! Hvis jeg ser at du har jobbet hardt idag, skal du få belønning. Husk at de mest suksessfulle er de som raskest mulig gjør en tanke om til virkelighet. Enten du lager 20 design, eller én komplisert, er det hardt arbeid jeg belønner! 🙂

Vinnerene får:

Dette produktet

– En gratis coaching time med meg

– Og selvfølgelig æren av å ha laget en logo som kommer til å bli verdenskjent! 😉

Jeg postet denne forespørselen på facebook imorges og jeg har allerede fått endel forslag som du kan se på facebook-wallen min her.

Are you up for the challenge?!

Love

Morten aka ICON

Ps. Det haster!

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below