Sinna? SI DET!

Ja, jeg er en veldig positiv fyr. Det er det ingen tvil om!

Mange misforstår positivitet. De sier: Det føles falskt. Ofte går jeg rundt å føler meg irritert og frustrert, men jeg vet at jeg burde være glad, så jeg later som ingenting. Andre sier: Jeg burde ikke bli sur for det, så jeg sier ingenting om det…

Her er greia.

Et absolutt kritisk element i å forandre hjernen din fra panikk til logikk er å sette ord på hva du føler til en hver tid. Du kan gjøre dette inni deg, eller gjerne si det høyt. Men uansett er det viktig at du kommer i kontroll raskt. Dette er IKKE tiden å lyve til seg selv å si “jeg er rolig” “jeg er glad” “det går bra” osv – men faktisk det stikk motsatte. Detter ER tiden for å si til deg selv “Faen, jeg er irritert”, “jeg er livredd” eller “Jeg er sinna!”.

-“Jamenn Morten,du har jo sagt at en hendelse er bare en hendelse helt til du selv setter merkelapp på den. Det er du selv som bestemmer om noe er positivt eller negativt. – Ja, det er det, men nå snakker jeg om hvordan du føler, og din håndtering av det.

Det simple handling å SI følelsen din i “krisetid” er første del av å løse problemet. Om du ikke er sikker på hva du føler, så vil du drukne i en vond følelse som du ikke kan plassere. Med en gang du VET hva du føler, kan du sette igang å fixe det! 😀

Men husk. Dette er kun første steget i håndtering av følelser. Det betyr ikke at du skal gå rundt å banne deg over hvor jævlig du har det. Det er kun for å lokalisere problemet slik at du kan gjøre noe med det. Du vil også merke at det å SI det faktisk har en healende effekt.

Neste gang du kjenner en negativ følelse – lokaliser den, og SI den. Se hva som skjer 😉

“Hvis du VET hvor du har vondt… hvorfor behandle hele kroppen?!”

Love

Morten Hake aka ICON

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below