3 ting på en gang??

Gooooood Mooooorning! <3

Klokka er 07:20 mens jeg sitter å skriver dette. Jeg er rett og slett så excited at jeg ikke kan sove noe mer! Med denne posten skal jeg forhåpentligvis overtale deg til noe ufattelig kult – og ikke minst eksklusivt.

Du har definitivt fått med deg ”Dating Adventure” gjennom, NRK nyhetene, Dagbladet, TV2 eller her på MortenHake.com…

…men har du fått med deg Oslo Lifestyle?

Oslo lifestyle er Dating Adventures høystrangerende 3 måneders fokuserte coaching-kurs hvor du får ALT du trenger for å pimpe opp livsstilen din. Enten du er ute etter én spesiell, eller om du ønsker å leke deg rundt og prøvesmake så er Oslo Lifestyle per dags dato Norges mest luksuriøse og ikke minst komplette system for å – en gang for alle – NAILE flørting og forføring i din livsstil!

Dating Adventure kjørte systemet for første gang i 2010, og ALLE studentene er storfornøyde. En av dem ble så god at han til og med jobber som en up- and coming assistent-coach! – (Etter bare 3 mnd!). Han andre har fått seg kjæreste, og resten føler de nå håndterer ”gamet” og møter nye jenter hele tiden.

Så hvorfor skriver jeg dette?

Vel, det har seg sånn at både Fredrik og Espen som jobber i DA er veldig gode venner av meg. Fredrik er faktisk min første wingman sammen med min nå avdøde venn Mats Lie (RIP). Vi tre pleide å dra ut sammen i Lillehammer og sjekke damer. Good times!

Anyways, i oppløpet av et litt annet prosjekt jeg selv skal starte i Oslo i Juni skal jeg samarbeide med Dating Adventure i Oslo Lifestyle! Det stemmer! Du har muligheten til å bli coachet av Fredrik, Espen OG meg på én gang – i 3 MÅNEDER!! Er ikke det sykt, så vet ikke jeg!

Jeg skal sette min beste fot frem, og tar med meg all min erfaring gjennom Lace Lounge, Prosjekt København og SpeedUpLife. Jeg VET hvor kraftig det er å lære på denne måten. Intensiteten, og ikke minst FOKUSET mange-dobles når man er sammen i en mastermind-gruppe og alle har samme mål. I tillegg vil dere bli guidet gjennom det hele av oss som allerede har vært gjennom det flere gange før. Iløpet av de tre mpnedene vil du knytte sterke bånd med med-elever og oss instruktører. Vi sørger for å tilrettelegge for DINE behov, og vi kan garantere deg stor vekst innenfor disse områdene:

• Sjekking på byen, dagtid og kveldstid.
Bygge nettverk
• Personlig utvikling
• Bli komfortabel med deg selv
• Bli komfortabel med å ha mange damer rundt deg
• Fysisk trening
• Gruppedynamisk trening
• Teambuilding
• Sette klare og oppnåelige mål
• Kjøre bootcamp på hverandre
• 1-on 1 coaching med instruktør
• Det blir også leid inn andre coacher/eksperter som kjører seminarer innen forskjellige emner. I forrige runde fikk elevene bl.a. eget sexkurs, motekurs, nettsjekkekurs og ikke minst Morten Hake Summit.

Dette innebærer coaching flere ganger i uken av oss, alt fra teori innen sjekking og selvutvikling, mastermindmøter hvor vi bl.a. arbeider med sticking points, individuell coaching, gruppecoaching, flere kvelder ute på byen, sjekking på dagtid m.m.

Ooooooohhh, DETTE BLIR SÅ VILLT!! Tenk deg;
FULLSTENDIG FORDYPNING, nye venner og under
våre vinger. En helt ny livsstil proppet
full av de menneskene DU velger!


OBS(!!)…Men dette er IKKE for alle. Vil du dette nok? Er du lei å ikke ha kontroll på ditt forhold med det motsatte kjønn? Av erfaring vet jeg at det er KUN dedikerte MFers som tåler dette. Du er nødt til å gå inn i dette kurset med et valg: Dette skal du gå 100% inn for! Jeg kan LOVE deg at du får utrolige resultater, men da blir det hardcore. Da må du gjøre som vi sier, og du må pushe deg selv. Det er viktig for meg å si dette nå på forhånd, slik at du vet hva du går til. Som Neil pleier å si: ”home is OUTSIDE your comfort zone”.

Nå som jeg har skremt bort 80% av leserene i avsnittet over, er det bare deg og meg igjen 😉

Om du fortsatt leser dette er det et lite bevis på at du har den driven som skal til for å lykkes i å bli med på dette. Ja, jeg vet, det kan virke som om jeg skremmer deg vekk fra dette, men i realiteten så VET jeg at DU KAN HVA SOM HELST. Og ikke minst, du fortjener dette! Jeg har vært i mer eller mindre samme situasjon du er i nå, og jeg vet hvordan det føles. Men vit at det er et lys i tunnelen! Om du er usikker på om du passer, så kan du finne det ut ved å lese punktene under…

Dette er for deg som:

  • Vil ta tak i deg selv og ta ansvar for ditt eget liv
  • Vil bli en person med evnen til å leve i mangfold med tiltrekkende jenter
  • Er klar for et svært tett samarbeid med instruktør og medelever
  • Har et ønske til å utnytte det potensialet som bor i deg

Dette programmet forutsetter IKKE at du må bo i et kollektiv selv om våre forrige deltagere valgte den løsningen. Det er heller ikke noe problem at dere er i en fulltidsjobb. Det viktige er at dere har mulighet til å sette av tid for møter minst tre ganger i uken og har muligheten til å dra ut på byen. Det er også en fordel om du bor i Oslo.

Startdato: 1. Mars
Sluttdato: 1. Juni
Pris: Kr. 35.000

Send meg en søknad og fortell om deg selv, da vel! – Mail: [email protected]

Vi holder fortløpende intervjuer hvor vi plukker ut elever.

Love

Morten

Ps. Det er sånn jeg startet min karriere, og jeg kan innestå for at det er den beste måten lykkes lynkjapt! Det er enten; step the fuck up og GJØR noe med livet ditt, eller; fortsett med det samme gamle, og HÅP drømmedama banker på døra di…

Pps. Verdien av dette er selvfølgelig  MYE mer enn hva det koster. Du kan tenke deg bare tre måneders lønn for kun én instruktør… og så gange det med 3! Derfor er det ekstra viktig for oss at de vi slipper inn er riktig for plassen. Vi investerer mye tid og energi i deg J

Ppps. Dette er et one-time offer og en unik sjanse! Jeg holder vanligvis ikke 3-måneders longterm coaching i sjekking! Så dette er spesielt for akkurat NÅ! Og det er kun 6 plasser!

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below