Hvordan Endre en Dårlig Vane (og hva du IKKE må gjøre!)

I dag har jeg en liten godbit til deg når det kommer til vane endring, og den STØRSTE feilen jeg ser folk gjør igjen og igjen når det kommer til å endre vaner.

Før jeg kommer til det, må jeg fortelle deg hvor mye jeg gleder meg til “Fearless Live!” som jeg gjør sammen med Andy Yosha fra Daygame.com på Mandag!

Vi er nå over 150 påmeldte, og det kommer garantert til å bli maks fult i løpet av helga!

>>> Skaff deg din GRATIS billett her <<<

Det er begrenset plass på grunn av systemet vi bruker, så sørg for at du ikke mister din billett.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Videoen jeg har til deg i dag handler om vane-endring. Å endre vaner er egentlig ikke så vanskelig, men det er en feil mange gjør som “overkompliserer” det å gjøre forandringen helt unødvendig.

På Morten Hake Summit i fjor, delte Noah Hammond dette gullkornet om hva han mener er den største feilen folk gjør når det kommer til å forandre deler av sitt liv…


“http://www.youtube.com/watch?v=Ovgm9dlMUP0”

Tenk over dette… De fleste mennesker vet mer om hva de IKKE vil ha, enn hva de faktisk vil ha. Vi fokuserer mer på hva vi er dritt lei av, enn hva vi ønsker i stedet. Paradokset er at der du styrer fokuset ditt, vil du øke resursene.

“Where focus goes, energy flows”
– Tony Robbins

Tenk over det… Fokuserer du på sunn mat, vil du sansynligvis bringe mer energi til å spise sunn mat.

Fokuserer du i stedet på hvor mye godteri du spiser, eller hvor mange jenter du IKKE snakket med når du var ute, så vil du styrke den delen av deg.

Det samme gjelder alle andre vaner du ønsker å endre på… Hvis fokuset ditt ligger i å bruke viljestyrke til å SLUTTE med noe, vil du hele tiden oppleve et tomrom som ønsker å bli fylt opp. Du kan ikke tvinge frem vaner, du velger vaner.

Klarer du i stedet å finne ut hva du vil ha, og styre ditt fokus og din energi mot å gjøre mer av det du VIL ha i livet ditt, vil du etterhvert automatisk gjøre mindre av det som kanskje ikke er så bra for deg.

“Dont NOT do the things you dont want to do. Start DOING the things you DO want to do!” – Noah Hammond

En av de tingene burde definitivt være å melde deg på online treningen på Mandag.

LOVE
Morten
Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below