Flow yourself with past successes

Hey, og takk for sist, you little SUPERPIMP! *blunke-med-glimt-i-øyet* ^^,

Gjennom livet ditt har du opplevd mye forskjellige. Og du husker noen ting, og ikke andre ting, selvfølgelig. Utfordringen hos mange (og de vet det ikke alltid selv) er at negative mønstre har satt seg inn i ryggmargen deres. Disse “uvanene” har en tendens til å male livsperspektivet ditt med… vel…dritt. Det vil vi ikke. Heldigvis kan man faktisk velge å føle seg bedre. Man er ikke en slave av sine følelser. Du kan styre dine egne følelser, og denne artikkelen forklarer en av teknikkene jeg bruker for å gjøre akkurat dette. Den er VELDIG ENKEL! Ikke noe hokus pokus. Men IGJEN, som jeg har skrevet så mange ganger. Det er HANDLING som teller. Du kan sitte og lese min fantastiske ( 😉 )blogg og følge med på hva jeg diver med osv, men om du ikke implementerer det jeg skriver inn i livet ditt, så vil du heller ikke få stort mer ut av denne siden, enn et reality-program på TV 😛

 

Mennesker trenger noe å se tilbake på for å bygge selvtillit til å gjøre ting. Det er sånn hjernen fungerer. Det vil si at klarer du å sykle en gang, så klarer du mest sannsynlig å syke en gang til. Og en gang til, til det sitter implementert i kroppen din. Det samme gjelder på andre områder i livet. Har du bygget tiltrekning hos en jente, har du litt større tro og selvtillit til å gjøre deg igjen. Feel me? 😉

 

Har du noen gang hørt noen si: “Erfaringsmessig kommer jeg ikke til å klare det, men kan jo prøve”. Sier man slik til seg selv, vil universet, gud, allah, energien i verden, sjelen din – eller whatever du vil kalle det svare “Your wish is my command”. Dermed vil ikke den personen klare oppgaven foran seg. Om du istedet fokuserer på hva du faktisk KLARER, så vil du programmere hjernen din for suksess! Dette er ekstremt kraftfullt! En måte å gjøre det på er å sette seg ned å tenke over alle suksesser du har hatt gjennom livet. Skriv en “list of achievements”.

 

For ca 8 mnd siden var jeg i København da vi startet Project Oslo. Vi fikk da en oppgave av Bjarke Lassen å lage en liste over 101 seire. Jeg gjorde det, og det har hjulpet meg stort. Det er en liste over små og store seire du har hatt gjennom livet. Det kan være utfordrende å finne 101 stk så derfor vil jeg at du skal skrive ned ALLE suksesser du husker. Min liste består av alt fra “Jeg husket å vanne planten min” til “jeg tilgav, og elsker familien min”. Det kan være små og store seire/suksesser.

 

Personlig har jeg en liste på 501 suksesser. Men det er bare fordi jeg er så hardcore motherfucker! haha. Jeg utfordrer deg til å skrive flere enn meg. Det tok sin tid for meg (bokstavelig talt en hel dag på å skrive 400(hadde 101 fra før av)), og jeg fikk Jonas til å holde meg ansvarlig, ved å si til han at han skulle få 500kr om jeg ikke skrev de.

Poenget med listen er at du kommer til å bruke hjernekapasiteten din på å lete etter suksesser i livet, og ikke bruke tiden din på å se tilbake på alt som “gikk galt”. Fordi du har selvfølgelig oppnådd, lært og gjort mere positive ting enn du har gjort skade. 😉

Regelmessig kan du nå gå igjennom listen og se på hva du har gjort i det siste. Har du hatt en stor seier i det siste, så bytt den ut med en liten en. Etterhvert vil du sitte med en lang liste over STORE seire du har hatt i livet ditt. Hvordan skal du klare å deppe nå?? 😉

 

For inspirasjon så tar jeg ut noen random seire fra listen min 🙂

Jeg kjøpte to nye bøker!

Jeg hadde en lang og fin samtale med en god venn!

Fikk en ganial ide om idemyldring!

Jeg oppdaget Lil’ Wayne!

Jeg vant “beste TM selger 2008” på jobben!

Jeg har ridd på en struts!

Jeg fant en limiting belief hos meg selv!

Jeg pussa tenna idag!

Bloggen min hjelper mange folk!

Jeg coachet både moren min og faren min!

Jeg er omringet av masse fantastiske jenter!

osv…

Her og nå. Ta en avgjørelse om du skal skrive denne listen eller ikke! Bestem deg 100%. Som en venn sier “Hesitation is masturbation”. Og få enten meg, eller en venn til å holde deg ansvarlig!

LOVE & ACTION! chikkachikka boom-boom!

-ICON

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below