Hakeslepp #32 [Gjest: Per Christian Frankplads]

July 11, 2013

Morten Hake Summit 4

July 11, 2013

Jeg holder på å lage en videoserie!

July 11, 2013

I oppkjøret til summiten skjer det veldig mye! Selv om det er utfordrende er det også veldig gøy! Når man jobber med så store prosjekter merker jeg at fallhøyden blir større og gamle frykter for fiasko sniker seg tilbake i hodet. Derfor er det viktig å skape leverage for seg selv! Jeg har nå bestemt at om 7 dager skal første episoden i en 5-delers Summit videoserie lanseres!

Videoserien skal begi seg utover 2 uker. Filmingen er allerede i gang, og uten å røpe for mye kan jeg si at det vil nok åpne øynene dine for nye tanker og innsikt innenfor selvutvikling, seksualitet, flørting og selvtillit.

Klikk her for å bli varslet når første episode kommer ut.

Video-Professional-Video

Jeg gleder meg!

<3

Morten