Endelig igang med Passion Immersion!!

Dette har jeg ventet SÅÅ lenge på!

Endelig er vi igang med Passion Immersion! 4 måneder fremover skal vi dedikere oss fullstendig til utviklingen til en gjeng med gutter. Hele konseptet bak Passion Immersion (som du kanskje allerede vet) er at vi skal hjelpe folk å kunne leve av lidenskapen sin, ikke bare ha en 9-5 jobb de ikke liker, og gjøre det de vil på fritiden sin. Vi har ordnet gutta en stor, fet leilighet på Solli plass, og vi er der 4-5 dager i uken og coacher, hjelper, pusher og følger dem opp. Og jeg må ærlig si at resultatene så langt er helt fantastiske!!

Vi trenger nok stoler i Passion Immersion, så her laster vi 41 stoler inn i en liten Opel Corsa! Ja, 41!

En typisk dag i Passion Immersion består av en daglig morgenrutine der vi, sammen med studentene, trener, affirmerer, visualiserer og sørger for at dagen starter med et pang. Etter det har vi morgensamling hvor vi går igjennom alle suksessene fra dagen før, og de skriver ned hva de har lært og forbedringspunkter. Etterhvert når gutta har skrevet seg mål, skal vi gå gjennom dem også. Til slutt i møtet guider jeg dem gjennom en visualisering (med musikk i bakgrunnen) som er designet for å forsterke selvbildet, selvtilliten og generelt sett gi massiv energi til elevene og gi dem en klarhet og fokus som vil hjelpe dem videre på deres vekst.

Som jeg skrev i forrige nyhetsbrev skal PI dreie seg om alt fra coaching, kosthold, trening, markedsføring, salg, “inner-game” og masse annet snooop!

Vi har allerede hatt norges blogg-konge Thomas Moen på besøk, Andrew Heggli bak brick by brick fitness og Jolly Kramer, en god venn og aspirerende dokumentar-filmskaper. Om du ønsker å stikke innom, så er det bare å si ifra 🙂 Fremover kommer vi til å ha coaching, sex-terapauter, hypnotisører, investorer, markedsfører og mange andre spennede mennesker på besøk. Det kommer til å TA AV!

Les mer om Passion Immersion

Hakeslepp podcasten kommer også til å fortsette, og det vil bli lagt ut her på bloggen 😉

Sjekk ut guttas egne blogger her:

Navid
Bjørnar
Kai
Anders
Mads

Love

Morten

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below