Er du ALL IN eller ALL OUT?

OBS: Gave på slutten av posten, men sørg for at du leser alt først(!)

Den rød piller den blå pillen. Den råd ledningen eller den blå ledningen…

Livet er i full av store spørsmål og store avgjørelser og det aller viktigste å innse på et større plan enn det er dette:

Er du seriøs…?5f8dd91fd276b2c99f89e61f3f487a55

Okay, hva mener jeg med det? La meg utdype. Spol kjapt tilbake til 2008. Jeg hadde en enorm avgjørelse å ta. Livet mitt “paserte” ettersom jeg aldri hadde tatt et standpunkt. Jeg var forvirret og hadde ingen virkelige ambisjoner. Jeg tok et friår fra skolen og jobbet litt her og der. Greit nok, men jeg manglet driven, visjoenen, ambisjonene og gnisten til å skape noe.

Etterhvert begynte jeg halvhjertet å studere film- og fjernsyn i Lillehammer for film var i det minste noe jeg likte. Men studiene var lite inspirerende og jeg følte ikke det passet for meg. Jeg følte meg helt gjennomsnittlig og OK.

… Da slo det meg… jeg KAN bli hva jeg vil… Jeg BURDE skape noe annet av livet mitt enn gjennomsnittlig og OK… Ja, jeg SKAL jammen gjøre det…. Jeg har potensiale til mer enn det!…. Helt til: JEG ER MER enn hva jeg utnytter nå!

Her er greia. Om du aldri kommer til det endelige “Jeg er mer enn hva jeg utnytter nå” så er jeg nødt til å fortelle deg dette; odsen er desverre ikke i din favør.

Og det kan være helt greit.

Ikke alle vil skape et fantastisk liv, realisere deres drømmer, utnytte sitt beste potensiale ettersom årene går og føle seg fantastisk og lykkelig og bidra til andres liv i prosessen. Alt det er et liv til en som…

  1. Forplikter seg

  2. Ikke kødder rundt (vel, ikke for mye ihvertfall 😉 )

  3. Er BRUTALT ærlig med seg selv

Om du VIL lykkes. Om du BEGJÆRER å være vellykket så er det helt rått og jeg applauderer deg for det – MEN om du ikke følger det opp med HANDLING (og da snakker jeg den samme type handling basert på riktig tankesett som folk som har lykkes før deg har hatt) så må jeg beklage og si at det eneste du gjør er å mentalt onanere din vei rett ned i gjørma.

En ting er å ikke ønske å lykkes, og være tilfreds med det. Det kan jeg respektere. En annnn ting er å ØNSKE å lykkes, men ikke GJØRE noe med det. Enten er ti ALL IN eller ALL OUT. Enkelt og greit.

Det er greit å være all out. Det er greit å ikke gå for ditt fulle potensiale. Det er tross alt hva 99,9% av folk ender opp med å gjøre.

Vi som mennesker er ikke genetisk programmert for suksess. Vi er genetisk programmert til å holde status quo og elske vår komfort-sone. Rett og slett gjøre alt for å holde ting som de alltid har vært.

Men vær så snill. VÆR SÅ SNILL å ikke lur deg selv og andre og fortell meg at du har ambisjoner når du ikke er villig til å backe dem opp med MASSIV HANDLING.

Du er nødt til å ta et valg. Det værste du kan gjøre er å tro og føle at du er ambisiøs, men unngå å backe det opp med massiv handling fordi smerten av anger senere i livet kommer til å være veldig kjip.

Banana-and-tape-measure-via-Shutterstock-615x345

Ja, det er mange der ute som vil at du skal tro at suksess er lett. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe dere ‘magiske pille’ og si ‘de magiske ordene’ så vil du umiddelbart vasse i gull og grønne skoger. Vi vet alle dypt inni oss at det er pisspreik, men få med deg dette…. Av alle falske penisforlengelses-piller som blir solgt rundt om i verden, gjett hvilken yrkesgruppe som topper deres kundegruppe…Hvis det å lykkes hadde vært lett ville flere gjort det…

Det er faen meg legene!! YEP, det stemmer. Leger kjøper flere penisforlengelses-piller enn noe annet yrke! Om DET ikke beviser at folk er drevet av håp og ønsketekning så vet ikke jeg.

Og forresten, du trenger håp for å lykkes. Du er nødt til å ha den lille stemmen i deg som sier: “vent nå litt, kanskje jeg CAN klare det. Om andre har gjort det, så fuck it – da har jeg en mulighet også!

Og igjen, så må du backe det opp med HANDLING.

Når jeg tok min avgjørelse tilbake i 2008 investerte jeg mangfoldige ti-tusener av kroner på i et coaching program, og fløy avgårde i en kjempefart, men jeg opplevde massevis av utfordringer og problemer. Frykt og tvil kom krypenes og jeg var lenge usikker på om jeg hadde tatt det riktige valget. “Klarer jeg dette?” “Har jeg det som trengs?” …har du noen gang tenkt som det?

quit_drinking (1)

Og så skjer det noe…

Jeg tok en coaching-session med Michael Lassen og noe hendte iløpet av den timen. Helt plutselig ble ting som hadde vært langt ute av min komfort-sone morro! Jeg hadde hattt et enormt gjennombrudd. Jeg innså at å vokse og kaste meg utenfor min egen komfort-sone var gøy og at fuck it, dette kan jeg KLARE! Det var en helt syk opplevelse. Jeg følte meg HELT uslåelig!

Spol frem et par år og jeg finner meg selv arrrangere workshops for Michael Lassen i Oslo og foran meg på scenen er noen som fåt snudd livet sitt opp ned på 10 minutter(!) Et problem som hadde pågått i 7 ÅR var nå borte på 10 korte minutter – og det hele er filmet!

Det var 2 år siden når Michael gjorde sin siste Congruent Man™ Workshop i Oslo fordi han og kona ventet barn. Nå har jeg endelig fått mast han tilbake til Oslo, og Michael er i ferd med å lansere sin 8 ukers Congruent Man™ coaching program som er noe av det villeste jeg har hørt om da han la hele prosessen ut på live-treningen vi gjorde i forrige uke(!).

Her er noen av kommentarene live-treningen med Michael har mottatt:

comments

La meg teste ut en kul ting…!

Klikk på “Like”-knappen rett under her så vil du få umiddelbar tilgang til video-opptaket fra live-treningen med Michael Lassen…

[wpsharely id=”6911″][/wpsharely]

Personlig skal jeg gå ALL IN i dette 8 ukers kurset, og jeg satser på at du nå etter denne rant-posten samler deg sammen og gjør det samme! Det hadde vært utrolig kult å være med-elev sammen med deg!

<3

Morten

 

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below