Tips om målsetting + video om Morten Hake Summit!

Dette har vært en lang og givende dag! Det startet med å stå opp tidlig om morgenen for å komme meg opp på jobb på Passion Immersion. På veien dit lytter jeg alltid til audiobøker eller podcaster på iphonen, som er en genial måte å brukle såkalt “nulltid” på. Jeg sørger for eksempel på å bruke all min transport-tid på å studere. Jeg vet ikke hvor mange bøker jeg har lyttet til på audio de siste 3 årene, men det er nok 2-3 ganger så mange som jeg har lest (og jeg leser mye).

Dagens morgentrim var litt spesiell, fordi vi hadde stafett. Taperlaget måtte trene resten av økten i undertøyet.. Og gjett hvem som tapte.. 😛 – Jeg vet, det skulle vært dokumentert på kamera, men jeg glemte det, så jeg får ta bilde neste gang.

Dagens sushi til lunsj!

Ellers har dagens tema i Passion Immersion vært målsetting idag. Alle gutta har jobbet med målsetting og handlingsplaner for hvordan de skal nå målene. Jeg er helt sikker på at de kommer til å dele aha-opplevelsene deres på bloggene sine. Men noe jeg likevel ønsker å skrive, rett og slett fordi jeg mener mange misforstår konseptet med målsetting, er verdien av hvordan målene dine får deg til å føle.

Her sitter gutta å skriver ned sine mål….

Mange setter seg mål for å kunne føle seg bedre i fremtiden. Jeg mener dette er snarveien til å mislykkes!

Hvorfor det?

Mål er til for å gi deg gode, motiverende, drevne, sultne og energiske følelser i NUET. Følelser som får deg til å ta handling! Om man setter seg mål som føles overveldende og demotiverende, så vil man aldri oppnå dem. Sett mål som får deg til å føle deg bedre akkurat nå. Det er først DA du vil ta de riktige stegene som skal til for å oppnå dem. Om jeg ikke fikk forklart det godt nok, kan du lese en lang artikkel om det her: Steve Pavline om Goalsetting

Idag har jeg også spilt inn første introduksjonasfilm for Morten Hake Summit 2011. Den kommer til å være på hjemmesiden til summiten. Sjekk ut filmen her:


Love

 

Love

Morten

Ps. All viktig info om Summiten kommer også på mitt nyhetsbrev som du kan melde deg på under…

Pps. Jeg er glad i kommentarer og feedack 😉 !

 

Morten Hake

Mental Health Coach and Freedom Facilitator Morten Hake is for many known as the most sought after mental health coach for young people struggling with confidence, insecurity, and worry. He's passionate about motivating people to see their true potential and when he's not busy recording podcasts, making films or traveling, he's probably enjoying the stage whether it's a dancefloor or doing keynote speeches at a lifestyle creation event.

Click Here to Leave a Comment Below